setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sollerense infantil brillant guanyador del Memorial R. Vivas

5 setembre 2009 – 21:08

Aquest matí el Sant Francesc Aleví ha guanyat el Triangular, en el primer enfrontament ha vençut al Campus esport (2-0), mentres que en el segon partit el Sollerense no ha pogut obrir la porta del Campus esport, ja que ha tingut bones accions, però no les ha fructificades, (0-0), a l´ últim partit el Sollerense i el Sant Francesc han empatat a u, en un enfrontament  molt igualat. Adjudicant-se el Sant Francesc el triangular Aleví.
Avui horabaixa l’infantil de Lluís Mas s´ha proclamat Campió del torneig d´ Infantil desprès de guanyar els seus dos enfrontaments el 1er al Bunyola i el darrer a Campus esport per 3-1. El Sollerense ha mostrat un bon nivell tant posicional com de joc, destacant tot l’equip que ha tingut una brillant actuació, conquerint de manera merescuda el Memorial. Al Final del partit el Batlle Pep Lluís Colom i Andreu Vivas feren el lliurament del trofeus a l´equip guanyador i els dos participants davant un nombrós públic assistent.
La iniciativa del Sollerense és per jo digne de lloar, en principi per la continuïtat del Memorial Ramon Vivas i desprès per la bona organització que hi ha hagut el transcurs de la diada, felicitacions a tots.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.