setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller perd de golejada a Soledat, 4-0. El Port de Sóller suma una victòria 3-2 contra el Petra

27 setembre 2009 – 20:44

El Sóller  és un  equip vulgar a dins el camp del Soledat, perd de goleada ,4-0 i dona una pobre imatge  a  n´aquest li falten moltes coses, però allà on té les mancances més grans són a la banqueta. L´equip tècnics no tenen les idees clares.
El Port de Sóller és la cara positiva de la moneda, 10 de 12 punts assolits. Un equip que juga amb l´intenció de guanyar esposa amb el risc que dur jugar a l’atac, que més dona que et marquin si tu sempre en fas un més que el contrari. El Petra un equip veterà amb ganes de guanyar també, doncs la qualitat dels homes de Marín amb aquest dispositiu tàctic va fer que el Port Guanyes. Barceló empata a u, abans del descans, en Bover de tret potent de fora de l’àrea marcà el 2-1, i tot seguit empatà el Petra, finalment una treta de falta de Barceló la rematà Gerardo de subtil remat,3-2.

  1. 2 respostes a “El Sóller perd de golejada a Soledat, 4-0. El Port de Sóller suma una victòria 3-2 contra el Petra”

  2. Pel que he llegit a la premsa fou un partit amb moltes expulsions (el Sóller acabà amb nou jugadors), sense llevar mèrits al Soledat, que tothom diu que fou superior. Un 4-0 és un derrota molt contundent, i més per un equip que vol tenir aspiracions.¿Cercar responsabilitats en els tècnics? No ho sé, jo no ho tenc tan clar, però pel que he vist d’aquest Sóller és un equip que encara s’ha de treballar molt. Pens que cal oblidar aquest partit i pensar en el proper diumenge, que ve el Felanitx al Camp d’en Maiol, i s’ha de guanyar. Queda molta lliga i encara rès està perdut. Aúpa Sóller!!

    Per Toni Celià el set. 28, 2009

  3. Conec a bastants de jugadors joves del Soledat…i tenen molt de nivell. No veig cap drama perquè el Sóller perdi partits com aquest.

    Per T.P. el set. 29, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.