setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dissabte inauguraré la meva nova secció” Sensacions”

3 setembre 2009 – 21:55

Tot i que tal vegada n´he fet un gra massa del tema, no ho se, però desprès del suport que he rebut per part de lector del Setmanari cap a la meva personal i sobre tot la gent que ha entrat al blog i m’han fet costat en sento en primer lloc agraït i després compromès per donar a conèixer la nova secció, Hi haurà dos protagonistes habitualment esportistes, si bé, també tècnics, directius, presidents i aquí hi ha la novetat; de tan en tant un afeccionat donarà a conèixer les seves sensacions del partit o de l´ equip o del que sigui, a part la meva critica positiva o negativa. Aquesta secció anirà encaixada a dues columnes a la pàgina de les cròniques de futbol del Sóller i Port. He considerat que” Sensacions” era el nom apropiat perquè, el cap i a la fi gran part de gent de l´esport es mou per sensacions. Un exemple em faré soci del Mariana, perquè tenc la sensació que enguany ens oferirà un bon espectacle a Son Angelats. Quin és la vostra sensació?

 1. 3 respostes a “Dissabte inauguraré la meva nova secció” Sensacions””

 2. Enhorabona per aquesta nova secció que dissabte veurà la llum! M’agrada el nom que li has triat en relació a la descripció que fas de com serà la nova secció. Es be cert que dins el món de l’esport la gent és mou per sensacions i jo diria que també sentiments. Segur que tendrà tants lectors com va aconseguir “Ambient d’Esport”. Una abraçada encoratjadora.

  Per Xisco Rullan el set. 3, 2009

 3. SENSACIO-NAL!

  Per pere el set. 4, 2009

 4. sabia cert que no partiries del tot,tot aixo es realment el que t agrada,el que te fa disfrutar,ja que tu tan generos que ets fas que els lectors del soller i principalment seguidors teus,tenguem un espai on poguem sebre tot el mes destacat dels esportistes de la vall…gracies per seguir!!!!!

  una abraçada!!!!!!

  Per toni payeras el set. 4, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.