setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Usain Bolt, el més rapit del planeta

17 agost 2009 – 15:42

Aquesta final dels 100 metres del Campionat de Mon esportivament parlant és inigualable,mai havia vist una cursa igual, aquest Jamaica és un prodigi de la natura, no corre, vola.
Quins 9´58 segons,  un tancar i obrir els ulls, però tot un espectacle digna de veure, aquest velociste és diferent, superior, i el més curiós és que encare és capaç  de rebaixar aquest temps. Us pareix que podrà rebaixar el temps de 9.58, Usain Bolt?

 1. 4 respostes a “Usain Bolt, el més rapit del planeta”

 2. Ha estat impressionant! Com espectador televisiu, els 100 metres és la meva prova preferida de les grans cites atlètiques, la seguesc fidelment desde els anys vuitanta, desde que els americans Calvin Smith, Leroy Burell i Carl Lewis lluitaven per baixar dels 9.90, i aquest Bolt no em deixa de sorprendre. Ara el repte és arribar als 9.50, i segur que aquest atleta de gran progressió ho aconseguirà. És tot un espectacle.

  Per Toni Celià el ag. 18, 2009

 3. A mi aquesta marca ja me pareix una burrada. I es que no s’ho cregui que vagi al Camp Infante Lois, delimiti el que són 100 metres, agafi un cronòmetre i que intenti arribar de punta a punta corrent tot quan li donin les seves cames i el seu cor. Us assegur que en arribar i mirar el temps invertit, si ho compara amb es d’en Bolt, no podrà més que plorar i pegar-se cops pel cap. Increïble! Però sembla, per així com es pren les carreres aquest home, que encara és capaç de davallar aquesta marca estratosfèrica.

  Per Toni el ag. 18, 2009

 4. I no oblidem a Pietro Menea. Aquells si que eren temps.

  Per Lluís el ag. 19, 2009

 5. Sí, Lluís, jo també record a l’italià Mennea, un dels pocs grans velocistes blancs en una prova tradicionalment dominada pels atletes negres. De totes formes, si no vaig errat, en Pietro era especialista en els 200 m., prova on crec que va arribar a ser campió olímpic (Moscú ’80) i recorman mundial durant molts d’anys. En els 100 m. no passà de campió d’Europa, que no és poc…

  Per Toni Celià el ag. 19, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.