setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Rocío Aguilar fa una prova amb el Collera del Miquel Bestard

18 agost 2009 – 20:48

Ara m’acaben de donar la noticia, per a mi és una sorpresa molt agradable. Na Rocio té una condició extraordinària faci l’esport que faci destaca, Sabeu perquè? Té una gran facilitat d’adaptació i a més quan entrena hi posa tot el que pot donar de si, per a ser la millor quan actua en competició. Ara té molts de nombres per jugar a la màxima categoria del futbol Espanyol, us segur que en sentirem parlar de na Rocío.

 1. 11 respostes a “Rocío Aguilar fa una prova amb el Collera del Miquel Bestard”

 2. Molt bé!!!! Tot l´any que no diven res d´ella i ara si que dius coses d´ella. Se te ve el PLUMERO de quin caire estàs. Bueno sort per una jugadora que se´n va a l´equip del teu amic Miquel.

  Per PP el ag. 20, 2009

 3. Tú, pp els que has de fer és donar la cara el primer i després repasa la meva columna d´Ambient d´espòrt i veures com ha sortida.

  Per Joan Antoni el ag. 20, 2009

 4. pajarito pajarito ja m´han dit k tragueres rocio a finals de temporada i perquè ho varen dir queixant-se a algú de la redacció degut a que havia fet més de 25 gols ara si k xerres d´ella. Ja ho sabia jo…… jejeje a x cert es nom no fa falta posar-lo ja que els teus amiguetes també posen comentaris a altres pàgines posant noms de dones. Bueno és igual si faig faltes d´ortografia no?

  P.d. Ataca més el Sóller ja que no han volgut es teu tàndem miquel – tito; segeuix essent anti-soller i sobretot elava la pujada a 300 euros.

  p.d.2 no treguis sempre els mateixos a les fotos jejeje

  Per PP el ag. 20, 2009

 5. ¿Qué es esto de los 300 euros? ¿dónde los ofrecen?

  Per capone el ag. 21, 2009

 6. Com sempre els que xerran malament s’ocultan, quina vergonya, demostran lo que son.

  Si tu PP tens problemes amb els 300 € que fa pagar el futbol base, ves a xerrar amb el club a veure que pasa, o perque no vas a l’asamblea i dius la teva, o perque no apuntes al teu fill a un altre club(perdona, es que tu no ten fills), tal vegada lo que has de fer es donar la cara si vols criticar a un o l’altre tal vegada te prenguin més en serio.

  A que no t’atreveixes a dir qui ets?

  Almenys jo si li he dit res a n’en Joan Antoni o al Setmanari sempre ho he dit amb el meu nom i després ells s’han defensat i m’han respost, pero tu… Cobarde, cobarde

  Per Xus el ag. 21, 2009

 7. Vosotros amiguetes…… defenderlo lo encuentro lógico setmanari soller love futbol base.
  Por cierto tu tampoco pones tu nombre real en futbol balear jejeje jo de ti me aumentaría el sueldo un pokito más jejeje haber si llegas a los 20.000 (todo esto sin título) jejeje bueno el titulín.
  A por cierto coste ekipos base 0, pero como hay k se llevan un buen piko, es normal k vayan subiendo.
  A Capone si eres entrenador vente a Sóller que trescientos cada mes son pokos cobraras unos 500 jejejej

  Per PP el ag. 21, 2009

 8. Sabeu què vol dir “Don’t feed the troll”?

  Per tiqui-taca el ag. 21, 2009

 9. Sigues siendo un cobarde, no te atreves a decir quien eres por que no tienes dignidad. Es cierto que yo en futbol balear tengo nick pero, si tu lo sigues, sabrás que nunca me he escondido de quien soy, pero tú sí.

  Yo lo que cobro me lo gano, con título o sin él porque dedico muchas horas. Coste equipos base 0? no tienes ni idea, y si puedo llegar a los 20.000 y me los dan será porque me lo merezco.

  Me pareces muy patético y cobarde, cobarde, cobarde. ja,ja,ja,ja cobarde!!!!!!

  You are the troll, ja,ja,ja,ja

  Per Xus el ag. 21, 2009

 10. Premio para Xus por acertar quién es el troll, pero palo por darle de “comer”.
  No gastes tu energía y tu tiempo con quien quiere poner palos en las ruedas, hazlo con quien te quiera ayudar a estirar del carro… Ánimo!

  Per tiquitaca el ag. 21, 2009

 11. es ben cert tiquitaca,

  palabras necias oidos sordos

  Salut.

  Per Xus el ag. 21, 2009

 12. Xus, felicitacions; primer per la teva tasca, que és molt bona. En aquest mon del futbol pot encertar o no, però quan una feina es fa amb coherència brilla per si sola, jo, fa quasi 50 anys que visc el futbol de ben aprop, he estat futbolista de diferents equips de l´illa he estat entrenador acreditat i està clar que per a mi es senzill veure com es fa la feina. Les compensacions són producte de la tasca que es reconeguda per una junta directiva i no la pot qüestiona ningú, en tot cas en assemblea general, que per cert, el futbol base la va fer fa poques setmanes, la qual cosa no es pot dir el mateix de l´ equip que dur el nom de la nostre ciutat. Pel que fa al individuo que ens vol fer veure que ho sap tot del futbol base, és un ignorant, nomes coneix un entorn reduït on ell si identifica, i aquest; tu i jo Xus, sabem quin és, per suposat que se qui és el personatge en qüestió, ell tot sol ha descobert la seva identitat.

  Per Joan Antoni el ag. 21, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.