setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Pots triar quin serà el lloc on querarà ubicat el Mariana de Lliga Femenina a final de lliga

3 agost 2009 – 8:27

A partir d’avui dia 3 d’agost es posa en marxa el concurs, en el qual hi podran participar tots els interessats que hi vulguin jugar, aquets consistirà: fer un comentari en el blog dient el lloc on quedarà ubicat el Sóller J. Mariana al final de lliga. Hi pot jugar tothom que vulgui. En cas d’haver-hi més d´un guanyador es farà un sorteig el mateix dia de la festa i l’agraciat serà el que soparà de franc. En aquest sopar festa hi podran assistir tots els que hagin participat en el concurs, i es farà un cop acabi la lliga. És de vital importància donar -se a conèixer, signant amb el nom i llinatges. Nomes es podrà votar un sol lloc per persona. Hau idò, ja ho sabeu a jugar!!!

 1. 4 respostes a “Pots triar quin serà el lloc on querarà ubicat el Mariana de Lliga Femenina a final de lliga”

 2. Seré el primer. Després de demanar opinió a grans experts i contrastar-les he arribat a la conclusió que quedarem al SEPTIM lloc de la classificació. Crec que ja mos coneixen i que ja mos esperaràn. De totes formes quedar al septim lloc crec que seria un altre any d’exit per el meu estimat JOVENTUT MARIANA.

  VISCA EL MARIANA I VISCA SOLLER

  Per jaume el ag. 5, 2009

 3. Uep, veig que ja se m’han avançat! Es que el meu amic Jaume és sortat: gaudeix de molt de temps lliure, a ca seva i a la feina. Jo no he pogut localitzar cap expert de guàrdia (és el que té el mes d’agost; tothom desapareix) però com que sempre he estat un pèl més optimista que en Jaume, emprare això com a criteri i m’arriscaré: farem cinquens!!
  Edò! Ja ho veureu!!

  Salut i feliç estiu a tots i totes!

  Per Tomeu el ag. 7, 2009

 4. Jo també vull jugar, tot i que no se si serà del tot correcte, penso que si, no crec que ningú hi tendra res a dir. Desprès de donar moltes voltes, nomes el que ens pot afectar és no tenir una banqueta nombrosa en quant a experiència, però tenc molta confiança amb el bloc, per tant soc molt optimista; quedaran en tercer lloc al final de lliga.

  Per Joan Antoni el ag. 7, 2009

 5. Enguany seguiré fidel al pronòstic de l’any passat (tot i que no vaig encertar) i per això mantenc que quedaran sisenes, i enguany segur que serà el meu any, i per suposat, el seu (el de l’equip)… Així que, aper totes, i a veure si guany el famós sopar.

  Per isa el ag. 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.