setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

En Tuni jugarà amb el Mallorca aquesta temporada

6 agost 2009 – 23:04

Desprès d’haver arribat d´ Àustria, aquesta era l’incògnita si el Solleric seguiria amb el Mallorca o aniria cedit o traspassat, doncs avui he pogut saber que aquesta temporada jugarà amb l’equip de la seva terra. Tot ens fa pensar que en Toni Lluís en tenia ganes, sense cap dubte per la seva qualitat ell pot ser útil a l´ equip i a l’entrenador que el va fer debutar a Primera, Manzano va confiar sempre amb ell, d’això n’estic segur . Com també estic segur que Tuni és més feliç que mai d´ haver tornat a casa seva. Avui és un jugador amb experiència, el fet de reciclar-lo a la de demarcació de lateral esquerre li dona en principi la possibilitat de participar molt més i així demostrar que pot jugar a varies demarcacions diferents, per tant el seu rendiment pot ser molt millor. Així doncs aquest any el veurem amb la samarreta vermellenca defensant els colors que ell més estima. I Sóller serà un poc més del Mallorca.

 1. 2 respostes a “En Tuni jugarà amb el Mallorca aquesta temporada”

 2. bones!sa veritat joan antoni no sabia res des blog,fa poc q he arribat a soller i diguem q poc a poc torn a ser un solleric”practicant”.Be jo nomes te volia dar ses grasis una vegada mes per enrecordar-ten de jo..q ja fa 15 anys desde sa primera entrevista q me feres a plaça q me tragueres una plana sencera a n el soller i jo no m ho podia creure(encare la tenc)…per aixo sempre dic q si quocu ha confiat amb jo,ets tu..
  I res,esper q enguany q sonc x aqui anem xerrant de tant en quant tu ho trobis oportú…ja sigui de futbol o de qualsevol cosa,q ja saps q aqui tens un amic..
  En quant a nes blog,sa veritat q molt be,molt a nes teu estil..
  res,una abraçada i fins un altre

  ah,volia dar s enhorabona anen joan pel seu bon tour de frança i desitjar-li sort a nes futur

  Per toni lluis el ag. 11, 2009

 3. Hola tots dos. Respecte al que comenta en Joan Antoni, nomes volia dir que a mi me pareix que en Manzano no confia garie amb en Tuni. Crec que es fets o demostren. Per jo, cap de ses temporades que en Tuni ha estat a n´es primer equip ha tengut cap company que se meresques jugar de titular a sa banda esquerra per davant ell. Es vera que per esser davanter titular, sa cosa se complica pq sa majoria de fitxatges estrella de primera son davanters. Pero com a banda esquerra per jo en Tuni ha estat es millor totes ses temporades. I en Manzano l´ha fet jugar a ratxes, inclus l´ha llevat en moments on pareixia que en Tuni començava a fer-se seva sa banda definitivament i no ha tornat jugar en tota sa temporada. Esper que enguany li vagi millor. S´ho mereix. Sort….

  Per Albert el ag. 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.