setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

En Jaume Pinya un altre que sen va del C.F.Sóller

11 agost 2009 – 8:24

No entraré a donar molt de detalls tant sols a demanar perquè en Jaume Pinya agafà la decisió de no continuar amb el C.F.Sóller. És un tant estrany que després d’haver dit que si, un noi que és serio no crea problemes prengui un altra camí quan ja s’havia compromès, si que és veritat que Cercós li va dir que la major part de la plantilla seria de  gent de la casa. Aquest va ser l’únic motiu de la seva partida?Perquè han partit tants de sollerics?

 1. 7 respostes a “En Jaume Pinya un altre que sen va del C.F.Sóller”

 2. Els sollerics (i no sollerics) que han partit ho han fet perque ja son tres anys plens de mentides i la gent es cansa…

  Per Pere el ag. 11, 2009

 3. clar q la gent es cansa! El club no “cuida” als jugadors sollerics, i es pot veure amb la poca gent q va als partits, ja no és l’equip del poble. Be q ha fet en Pinya!

  Per Joan el ag. 11, 2009

 4. si no hagesin partit tants de sollerics, serien més de Sóller. En temps de Piguillem no ni havia cap de Sóller i el camp s’omplia. El que vol veure la gent es guanyar i li és igual el qui porta la camiseta. Mentres juguin a regional, el camp estara buit.

  Per Epifanio Rodríguez Pérez el ag. 13, 2009

 5. En esta directiva no existe el destino, cada uno obtine lo que siembra…

  Per miki el ag. 14, 2009

 6. Epifanio, esta clar que la gent vol veure guanyar, pero si no guanyes, almenys que sa gent de soller no s´hagui de dedicar a sa petanca…..
  Salut!!

  Per Albert el ag. 18, 2009

 7. Què passa amb la petanca? Crec que és un esport tan digne com qualsevol altre, Ves quan vulguis al carrer de cetre o a les pistes del cami de sa figuera i veuràs l’afició que hi ha. Què saps tu de petanca?

  Per Epifanio Rodríguez Pérez el ag. 19, 2009

 8. Estic contenc que Epifanio defensi un esport que tot i no tenir la popularitat del futbol, bàsquet, Volei,el que se, i tal vegada n´Epifanio ho desconeix, que és l´esport a Sóller que tenia més llisències, és a dir tenia més participants que cap d´altre esport de la Vall.Doncs,he de donar la raor de que no el seguesc abitualment, qualca vegada esporadicament vaig a l´Unió. Però gràcies pel teu consell.

  Per Joan Antoni el ag. 19, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.