setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller venç i comvenç contra el Murer, 5-2.Tuni, home clau per la victòria del Mallorca

30 agost 2009 – 22:19

Un Sóller amb mentalitat guanyadora, encarrila el partit a partir del minut 28 quan Belinchon de treta de corner fa un gol olímpic. No podia començar pitjor, el Murer marca el 0-1, m.9, Ramon de vaselina.m.11 Marc Tovar mostra el seu talent en jugada personal, supera al porter i anivella l’enfrontament, desprès el gol ja ressenyat de Belinchon, aquest jugador em va sorprendre per la seva qualitat i el magnífic maneig de la pilota amb cama esquerra, abans del descans els de Mallorga empaten per mediació de Bussi i uns minuts més tard Petrov remata un treta de cantonada de Belichon. Desprès del descans en el m. 50 Ernesto fa una bona incursió per la dreta i marca el 4-2, vint minuts més tard en ple domini solleric, Belichon fa un gol per emmarcar de trenta metres engalta un tret que el porter no pot reaccionar, docs no fou Belinton,  si no  Alberto Fernandez l´autot del gol per emmarcar. El Sóller te una magnifica estrena, guanya amb comoditat a partir del minut 28.
Fantàstic el solleric Tuni. El Mallorca guanya al Xeres, 2-0 la seva participació fou transcendental ja que servi l’u a zero a Aduriz, va marcar un gol de volea, de gran bellesa i evita un gol quan la pilota estava a punt d’entrar a la porteria del Mallorca. Tal vegada Tuni avui haurà materialitzat el millor partit de la seva carrera esportiva. A partir d´ara tot pot ser més fàcil per ell. Tuni amb continuïtat pot aportar molt al Mallorca de Gregorio Manzano.

 1. 4 respostes a “El Sóller venç i comvenç contra el Murer, 5-2.Tuni, home clau per la victòria del Mallorca”

 2. No he vist el partit, però pel que escrius, pareix que el Sóller ha començat amb bon peu la lliga, que sempre és important. Confiança pels jugadors, il.lusió per l’afició. De moment, no podem demanar més. Aúpa Sóller!!

  Per Toni Celià el ag. 31, 2009

 3. es veritat que el cinquè gol va ser un gol per emmarcar, però s’ha de fe una rectificació, no va ser Belinchon, vaig ser jo

  Per Alberto Fernandez el set. 1, 2009

 4. Si és així Alberto, et demano disculpes, soc humà i em puc equivocar, gràcies per entrar al Blog i fer-m’ho a saber.

  Per Joan Antoni el set. 1, 2009

 5. No passa res…per un que faig en molt de temps m’agrada veure es meu nom i no que l’ha ficat un altra persona, sobretot quan diuen que és un gol per emmarcar…jaja

  Per Alberto Fernandez el set. 1, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.