setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Ambient d´Esport posa punt i final al Setmanari Sóller.

23 agost 2009 – 9:37

Per decisió pròpia Ambient d´Esport acaba el seu cicle al Setmanari Sóller, ho he comentat aquesta setmana de Sant Bartomeu que és data assenyalada a la columna. Ara caldrà saber si segueixo amb un altre secció diferent i més fresca  o poso punt i final com a columnista del Setmanari Sóller. Sempre he dit que en la vida tot te un començar i un acabar, no se si aquest és el meu acomiadament, això si ho vull dir; no tenc res en propietat, però encara  jo serè el que decidiré si continuo o no. El que si m’agradaria és saber el que  trobeu, m’importa molt la vostra opinió, tant si esteu a favor com encontre?

 1. 10 respostes a “Ambient d´Esport posa punt i final al Setmanari Sóller.”

 2. Joan Antoni, jo només et vull animar que crec que és el que et fa falta en aquests moments difícils per a tu, El que no vull és dir-te el que has de fer. Com tu dius això és una llibertat ben teva que jo no et vull llevar. La teva columna la seguesc setmanalment i m’agrada perquè aportes una secció amb opinió personal, teva, d’una persona que du tota la vida lligada a l’esport i que crec que només amb aquest fet, ja està capacitada i autoritzada per a opinar i criticar si fa falta. Ànim!

  Per Toni el ag. 24, 2009

 3. La teva vida ha estat molt lligada al setmanari i al costat de l’esport i els esportistes, molts d’ells t’estan agraïts per les teves opinions i ànims (no fa falta que enumeri aqui a tots)tan sols per aixó consider que has de seguir, però es la teva vida i puc entendre que a vegades un arriba a cansar-se de certs ineptes que no acepten crítiques o comentaris que no els hi ve d’agrado i boten com a lleons al teu coll, gent que no tenen dret ni a badar boca.

  Tan sols te vull animar a que facis lo que te vengi més en gana perque tú i tan sols tú ho pots decidir, tanmateix ja saps que sempre trobaras més que te vulguin ficar la guineveta per el darrera que te donin les gracies per els comentaris que haguis fet d’ell/a.

  Anims i disfruta de la vida com mes te plagui.

  Per Xus el ag. 25, 2009

 4. Tothom és lliure de deixar de publicar quan vulgui. El que no estic d’acord és que se desqualifiqui als que reben la crítica, amb opinions que freguen l’insult. És negar-lis el dret a la defensa. Ara he fet un repàs als vostres escrits i trob, amb tots els respetes i intentant així que no me pegueu el bot a sobre, que, a pesar de donar la cara, criticau i desqualificau un poc massa.

  Per xisco el ag. 25, 2009

 5. Endavant JAC… has de fer el que et cos i el cor et demani!

  Per pere el ag. 25, 2009

 6. xisco, tienes razón. Aqui tienes unos ejemplos, sin buscar demasiado los encuentras:

  Xus:
  “cobarde, cobarde” (21 agosto)

  “Me pareces muy patético y cobarde, cobarde, cobarde. ja,ja,ja,ja cobarde!!!!!!” (21 agosto)

  “palabras necias, oídos sordos” (21 agosto)

  Joan Antoni:
  “Pel que fa al individuo que ens vol fer veure que ho sap tot del futbol base, és un ignorant, nomes coneix un entorn reduït on ell si identifica, i aquest; tu i jo Xus, sabem quin és, per suposat que se qui és el personatge en qüestió, ell tot sol ha descobert la seva identitat.” (21 agosto)

  Per Jaque Mate el ag. 26, 2009

 7. Joan Antoni, aquesta notícia m’ha agafat a contrapeu i a bastants de kilòmetres de Sóller. Les decisions personals s’han de respetar, però jo pens que això no serà un punt i final, sinó, en tot cas, un punt i apart. Segur. Ets una persona que t’agrada i vius l’esport en les seves variades disciplines, el gaudeixes, també el pateixes, i t’agrada opinar a cara descoberta, fet que a vegades té un cost de desgast personal inevitable i lògic. Ánim. Tú estimes el setmanari “Sóller”, i la teva columna ja s’ha convertit en un referent, gairebé un “clàssic” de les planes esportives. Si vols fer un parèntesi el fas, en tens dret, però torna aviat, i, mentrestant, segueix fomentant la participació en aquest interessant i teu “blog” que es diu “Saber jugar”, però que ben bé es podria dir a vegades “Saber opinar”, que és el que veritablement els manca a molts, i no precisament a tu.

  Per Toni Celià el ag. 26, 2009

 8. Has de fer el que et vingui realment de gust, si pots triar amb tanta llibertat. La vida són dos dies i s’han de gaudir, de la forma que sigui. No tothom pot triar el que ha de fer o desfer.

  Per Dessmond el ag. 26, 2009

 9. Es complicat opinar, si un no coneix el possible rerafons amb detall. Ara, llegesc sovint la columna d’en Joan-Antoni i me sembla just destacar-ne el que consider alguns mèrits: el compromís setmanal (altruista, amb el lector), la valentia (de dir públicament el que un pensa, que no és poc), la proximitat (parla normalment de coses que coneix perquè les ha vistes, que tampoc és poc avui que no s’estila gaire el periodisme de trinxera), l’esperit informatiu (no pontifica, també informa de detalls que d’altra manera no sabríem) i el fet de donar bolla constantment als esports i esportistes minoritaris (que també existeixen i aixequen passions, minoritàries però noticiables).
  Ara, un ha d’aturar quan trobi. Només fent cas a les seves sensacions: al que et diu el cor, i el cap. Sense escoltar massa consells.
  Sempre hi ha temps per rectificar.

  Per Tomeu el ag. 27, 2009

 10. Com, molt encertadament al meu parer, diu Tomeu “Ara, un ha d’aturar quan trobi. Només fent cas a les seves sensacions: al que et diu el cor, i el cap. Sense escoltar massa consells. Sempre hi ha temps per rectificar.”
  Tu decideixes, i els lectors no et poden retreure res, sinó més aviat agrair-te el temps que els has dedicat.

  Per tiquitaca el ag. 27, 2009

 11. ei joan antoni empleare una paraula de l argot futbolistic aquesta esport que tant t agrada i es que aquesta noticia m ha agafat amb un clar fora de joc i no l esperava per res,desde aqui et vull dir que si nessesites un descans agafel a tots ens va molt be descansar….pero una cosa esta clara,torna perque l ambient de l esport no pot desapareixer es un clar referent de la seccio d esports,i en sonc un gran seguidor ja que em permet poder seguir esportistes de la vall que habitualment no puc coincidir o xerrar amb ells!!!!de totes maneres gracies per tot aquest temps que has escrit,ets un crack!!!!!

  una abraçada molt forta!!!!!!!

  Per toni payeras el ag. 29, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.