setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Operació sortida; Ravi i Ramiro els primers sollerics que parteixen

11 juliol 2009 – 14:25

Això pot ser més seriós del que sembla, la gestió tècnica i econòmica ja comença a mostrar les mancances que jo ja vaig anunciar fa algunes setmanes,en aquests cas la sortida de Ramiro i Ravi pareix que és a conseqüència de la poca serietat que han tingut la directiva amb els jugadors a l’hora de complir el patat, tot i que està clar que la part econòmica no és el més important per alguns futbolistes, doncs, hi ha moltes més coses que no cuiden gens , ara la pregunta és: Els jugadors sollerics voldran jugar amb el Sóller?

 1. 13 respostes a “Operació sortida; Ravi i Ramiro els primers sollerics que parteixen”

 2. Mala ferida li veig al Sóller. Aquesta presidenta comença per voler fer un equip amb majoria de sollerics i com a objectiu jugar la lligueta per animar a la gent. A mitjans temporada ja no se conforma i enjega s’entrenador fitxant en Carcós que habia estat cessat del Pollença per els mals ressultats. El segon any, com si el Sóller fos un millonari, es tira de talonari i es fitxa a lo grande, sense saber com es pagaria, cosa que ara es demostra. El tercer any, com no te ni un duro vol tornar a fer un equip de sollerics pero es que els d’aqui i tot estan farts d’ella, d’una junta directiva que no te ni idea i d’un entrenador que te molt que dessitjar, basta veura com va arribar s’equip al darrer tram de la passada lliga. Malament anam, el Sóller B no se si podra arrancar, i el Soller A, lluitara per no devallar. Presidenta dimiteixi per favor i s’endugui en Cercós.

  Per toni el jul. 12, 2009

 3. pensant-ho bé, millor que partesquin. No estimen els colors, així que millor que se’n vagin a fer de mercenaris per Lloseta, a on no els pagaran ni la bencina. Altra cosa, en el cas de que partís la presidenta, algú me sabria dir qui seria el candidat ideal per substituir-la?

  Per gran duque el jul. 15, 2009

 4. Ravi i Ramiro són dos braus jugadors que ho dónen tot damunt el camp. Per mi representen l’entrega total a cada partit. Me sap greu que s’en vagin. Els trobaré a faltar. Sort a ambdós a Lloseta… i fins aviat. Aúpa Sóller!

  Per Toni Celià el jul. 15, 2009

 5. Gran Duque, com pots dir que no estimen els colors?, com pots dir que jugadors de Sóller que han jugat casi sense cobrar son uns mercenaris? i a més perque cerques un substitut per la presidenta?.

  Tan sols te diré que Ravi, Ramiro, Ricardo, Tovar, els germans Canyelles, els cosins Sampol etc…han estat jugadors que han donat molt per el Sóller i moltes vegades a canvi de res, tan sols per defensar els colors de l’equip del seu poble. Me pareix indigne que una “persona” com tu pugui tenir dret de xerrar així, però es clar quan ho fas anonimament saps que es de fàcil possar a parir els altres.
  No se qui ets però tú no tens ni la més mínima dignitat per opinar i no arribes a la sola de les sabates a n’aquets 2 senyors, i si vols que se te respeti descubreix-te, covard més que covard.

  Per Xus el jul. 15, 2009

 6. Pens com en Toni Celia i com en Xus. S hauria d analitzar pq els jugadors sollerics perteixen i posaria la ma al foc que no es per doblers. En quant a quie el duria si perteix sa presidente, es molt facil, qualsevol el pot dur aixi com el du ella.

  Per toni el jul. 16, 2009

 7. Este tio no se entera el gran duque este, todos los indicios son de que haya pocos jugadores de Sóller que quieran jugar. Es indigno tractar a Ravi i Ramiro de mercaderes, no tienes ni zorra idea de lo que puede pensar un futbolista de Sóller, i si lo has sido, seguro que tu si eras un mercader gran ….

  Per El niño el jul. 16, 2009

 8. Pareix esser que el Port de Sóller a ascendit a Primera Regional. Enhorabona a tots, plantilla, directiva i entrenadors

  Per Xus el jul. 16, 2009

 9. EN respecte al teu comentari al Setmanari d’avui vull comenatr una cosa:

  Estic totalment d’acord amb tu que lo ideal hagués estat canviar la gespa ara i aguantar sense camp fins a novembre, però hagués estat acabat per el novembre? Aixó es lo que li vàrem demanar al batle, simplement que ens dones una data prevista de finalització d’obres i ell ens va dir que no ho podia dir, que ni tan sols podia asegurar que estigués llesta a novembre, tenguent l’experiencia del pavelló, evidentment els usuaris del camp de futbol vàrem sol.licitar el ajornament del canvi al mes de juny del 2010 perque així el consistori tengués temps per preparar-ho tot.

  Per Xus el jul. 18, 2009

 10. Bé ho entenc Xus, però qui t´asegura a tú que l´any que ve es farà, ” vale mas pajaro en mano que cientos volando”. Estic tan escalivat que a vegades no em refio ni de la meva ombra.

  Per Joan Antoni el jul. 18, 2009

 11. Però es que ningú t’asegurava que ho poguesin fer ara, encara no tenen el presupost tancat, lo que fan ara es sa fase 1 que d’aixó si que tenen el dotblers, però la gespa perteneix a la fase 2 y encara no ho tenien aprovat ni res, s’esperava de que no hi hauria cap problema, però a dia d’avui no ho tenen.

  A més imagina’t quina campanya de socis poden fer el Sóller o el Port, com poden anar a cercar dotblers per les propagandes del camp, no poden possar taquilles etc.etc.etc, a sabre quins horaris d’entrenaments els hi haguessin donat a altres camps, tal vegada a les 21 o 22 del vespre.

  Perque la proposta era que el futbol base anas al Port i la resta per Bunyola, Universidad, Sta. María…

  No es lo mateix que ha passat amb el pavelló, aquí implicaves a molta, molta gent

  Lo que si que es cert es que si amb el temps que els hi donam l’any que ve no ho fan segur que enguany no ho haguesin fet, ja que el presupost si l’aprovan per enguany se pot emplear per l’any que ve, així ens ho vàren dir

  Per Xus el jul. 18, 2009

 12. Xus jo he dit el que pens i vosaltres seu els més interesats si ho veis així, cap problema, no entrare en cap dabat en tú,a vegades vols mirar pels teus i aquest encare hi troben coses a dir, doncs anota el que he publicat al setmanari.

  Per Joan Antoni el jul. 18, 2009

 13. Per jo no es un debat, tan sols te comento lo que ha anat pasant, es clar que penso igual que tu i me fa por que el camp no aguanti i me fa molta por que quan els camions i grues se fiquin dins el camp ara espenyin la gespa, però que hi ferem, han tengut un munt de temps per fer-ho i mira com ho tenen.

  Salut Joan Antoni, saps que no vull polemitzar en tu

  Per Xus el jul. 18, 2009

 14. Per començar, voldria donar ses gràcies a tots es que em fan costat i animen i alclarir a nen “gran duque” que mos paguen s benzina,(cosa que no crec q t importi massa perque no m´has d acompanyar tu a Lloseta), que no partim per fer- mos mllonaris, sino, perque ens fa il.lusió jugar a tercera i a un club que s´ha fet un projecte,crec jo, bastant interesant. Un altre pic gràcies Xus, Toni, El Niño, Tomeu Celià…i a nen duque aquest,res costa possar es nom, anar de tapat es de cobards,una abraçada a tots i Xus,ja que no te veig mai, dim com està lo des curs d´entrenador.

  Per Ramiro el jul. 20, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.