setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Joan Horrach, el deianenc: Un gregari de luxe

28 juliol 2009 – 15:46

Aquesta vegada li toca al nostre veí en Joan Horrach,( el 74 del Tur de França), ells bé sap que jo sempre he estat un admirador seu, i valoro molt la seva feina, nomes el que anem en bicicleta ens podem fer una idea del que pateixen els Professional i els que fan alta competició, la seva condició està a proba de bomba, el de  n´Albert Contador és per donar-li  de menjar a part, és un privilegi del pedal, que nomes cada no se quants d´anys en neix un, aquesta vegada a tocat a Pinto Madrid, està clar que és un orgull tenir aquest corredor, com també perquè no dir-ho, el tenir a la nostra comarca a Joan Horrach, que sense corredors com  Joan no podrien haver líders com Contador. Joan, sempre força, jugues amb aventatge, per jo, ets el millor.

 1. 9 respostes a “Joan Horrach, el deianenc: Un gregari de luxe”

 2. L’any pròxim en Joan guanyarà una etapa al tour, ell ha sigut l’únic que ha anat a més a les darreres etapes, al seu equip tots pensen que el seu paper serà més important l’any pròxim, i nosaltres estem molt orgullosos d’ell

  Per epifanio apezteguia el jul. 28, 2009

 3. algu me pot dir quin producte comercial és el katusha? sabates?

  Per mateu el jul. 29, 2009

 4. Katusha ven roba esportiva de ciclisme

  Per Jac el jul. 29, 2009

 5. En Joan és un fenomen. Una autèntica sort coneixer-lo i poder disfrutar de ses carreres seguint es seus resultats.

  Per Albert el jul. 29, 2009

 6. Per mi, anar al Tour, tornar a Mallorca i lletgir un escrit com aquest a n’es Setmanari Soller, ja és una victòria, com tu Joan Antoni be dius només sa gent que va amb bicicleta, podria arribar a fer-se una idea de lo dificil que és fer 21etapes, a les quals has d’estar cada dia al 100%, cosa que no sempre se compleix. Tornar a Mallorca, a sa vostra-nostra comarca i sebre que hi ha gent, més de sa que me puc imaginar que m’ha seguit i que me recolsen, és un gran plaer, només me sap greu no poder ser més bon guanyador….lo únic que me tranquilitza es que ho he fet el millor que he pogut i seguiré així, intentaré que tots voltros estigueu contents amb la meva tasca al ciclisme, aportaré el millor de mi, a n’aquets darrers anys de ciclisme i poder almenys quedar a s’historia de sa vall, de Deia, de Mallorca…
  Desde aqui et donc les gràcies per aquest escrit, me fa sentir molt be tenir seguidors com tu, gràcies Joan Antoni!!!

  Per Joan Horrach el jul. 29, 2009

 7. Primer de tot, enhorabona per la teva trajectòria,per a mi el fet de que t´haguin incluit al equip per anar al tour de França, ja te fa guanyador i crec que qualsevol de nosaltres que ens agraden les bicicletes estam orgullosos de que ens defenseu per aquestes carreteres.
  Enhorabona, intenta tornar-hi.

  Per Guiem sec el jul. 29, 2009

 8. Joan, ets un gran ciclista i tots hem admirat el teu esforç. Voldria demanar-te unes coses:
  1) Aquella volta a Portugal en la que quedares segon, per darrera no record den Klaus Moller o den Fabian Jeker, hi hagué acord dins el MAIA per aque el danès fos campió? Va ser una ordre d’equip? L’haguessis pogut superar?
  2) Si haguessis guanyat aquella volta a Portugal o la volta a Astúries, en la que Juan Carlos Domínguez va fer valer la seva veterania, podries haver canviat la teva mentalitat de cara al futur?
  Voldria afegir que te consider el guanyador moral d’aquelles dues voltes.

  Per mateu el jul. 30, 2009

 9. El tenir un blog i el estar actualitzat a dins el mon de l´esport et fa estar al dia sobre tot el que en revolta als esportistes de talent que tenim a la nostre comarca. Probablement avui dia 29 d´Agost he rebut el millor regal de tot el temps que fa que escric, Joan Horrach és un gran ciclista però també una gran persona. Joan, jo també et vull donar les gràcies, per ser el mirall d’aquests nois ciclistes que comencen a competir en bicicleta, ells t’admiren com a ciclista i això es contribueix a fer una societat més sana on l’esport sigui la prioritat.

  Per Joan Antoni el jul. 30, 2009

 10. Nomes vull donar s’enhorabona a Joan per haver aconseguit acabar es Tour. Ja sabem que això des ciclisme és molt dur i sacrificat i poc reconegut economicament per s’esforç que fan.És un esport on la gent només veu es qui guanya etapes.Jo crec que un bon gregari te igual o més mèrit.M’agradaria veure els futbolistes jugant cada dia a canvi d’un contracte d’un cicliste. Be és un privilegi ser amic d’en Joan. Hi ha poques persones com ell….

  Per Sergi el jul. 31, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.