setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Eto´o és de l´Inter, o no? Si ho és, serà molt a pesar meu.

22 juliol 2009 – 23:06

Quan es va començar a dir que en Guardiola no el volia no m´ho podia creure, ara ja si. Molts de defectes tindrà aquest geni del futbol, però amics n´Etoo té 28 anys i na jugats 5 en el Barça heu fet una valoració del que ha assolit el Camerunès a nivell individual i a nivell d´equip que és el que compte, són nombres esplèndids, crec que mai assolits pel Barça. No cal repetir-ho tothom ho sap. A Can Barça sempre passa el mateix, quan tenim una figura o s´en va o la traïm fora. De cap manera no qüestiono la tasca de Guardiola, ha fet el que ningú, però la arrogància et pot conduir a vegades al fracàs, que farà el Barça l´any que ve? Aquesta és la pregunta.

 1. 9 respostes a “Eto´o és de l´Inter, o no? Si ho és, serà molt a pesar meu.”

 2. No estam d’acord. Aquí dono tota la raó a n’en Guardiola. Eto’o ja es va carregar l’equip de Rijkard amb les declaracions -que si bé tal volta tenia raó, mai no havia d’escampar els padaços bruts del vestidor a fora- de Vilafranca.
  Eto’o és un gran jugador, un gran killer… però també és un nin mal criat. Difícilment podrem saber què ha passat perquè en Guardiola prengués aquesta decisió, però si ho ha fet, és perquè sap que pot desestabilitzar el grup com ja ho va fer amb en Ronnie i en Deco fa dos o tres anys. Eto’o és molt gelós, massa, molt mal criat, un nin petit… i veure que l’estrella de l’equip és Messi i no ell… el du a la perdició i a dir coses que s’hauria de callar pel bé d’un grup. Ja ho va fer i ho podria tornar a fer.
  El millor per tots és que abandoni el club, donar-li les gràcies i estar profundament agraïts per aquests magnífics cinc anys… però res més.
  Igualment, pens que hagués pogut tenir una sortida gran del Barça, però ell ha preferit més sortir per la porta del darrera. En el moment en que sap que l’entrenador no compta amb ell, el que no pot fer és demanar i demanar. Que està en el seu dret? Sí. Però diu molt poc d’ell com a jugador professional. No ha sabut dur amb discreció el seu traspàs a l’Inter. Si no hagués sortit a la llum que ell demana prima per sortir del club, etc, etc, i convertint-se com es convertirà, amb un jugador més ben pagat que a Can Barça, hauria d’haver tengut la boca tancada i així hagués sortit del Camp Nou amb tots les honors.
  Però… és un nin mal criat… tot i que un excepcional futbolista.

  Salut!

  Per pere el jul. 23, 2009

 3. N’Eto’o no es va carregar el Barça de Rijkard, al contrari, el va salvar. Les seves declaracions varen fer que tothom se n’adonés que en Ronaldinho no entrenava mai amb els seus companys, i s’ha demostrat que la seva sortida va ser bona per l’equip.
  Els anys que Eto’o ha estat al Barça només s’ha perdut la lliga quan ell ha estat lesionat.
  Ha marcat a dues finals de Champions.
  És tot el contrari del que tothom diu. És el davanter més generós i que juga més per l’equip que he vist mai ja que és el davanter que fa més kilòmetres i baixa més a rebre.
  No és gens pesseter ja que ell hagués quedat en el Barça cobrant menys del que li paga l’Inter, i només faltaria que no reclamàs legítimament tots els doblers que li corresponen d’un club que mai l’ha valorat. A la televisió parlen com si n’Eto’o se n’hagués anat per cobrar més i s’obliden que és el Barça que no el vol.
  I si és un nin malcriat aferrau-vos fort, perquè n’Ibrahimovic ho és deu vegades més.
  I sobre si Ibrahimovic és més bo que Eto’o és qüestió de gusts, el que és segur és que no val 45 milions més.
  Jo crec que l’Inter ha fet el negoci del segle i el Barça el fitxatge més car de la història. I en Laporta és un fantasma, no sé com se pot ser tan curt, i a damunt després de criticar en Florentino. Aquest fitxatge és el més doiut i ridícul que record, molt més que vendre n’Ibagaza per 1 milió.

  Per Joan el jul. 25, 2009

 4. No era la meva intenció intervenir en el debat sobre si Ibra era el 9 que podia sustituir a Eto´o. Però ho he fet perquè a la fi en trobo un que té un raonament semblant al meu, pel que fa a Eto´o. De veritat que tot i no saber qui és en Joan, crec que ha donat a la diana en tots els punts que ha tocat, doncs el temps Joan ens donarà o ens llevarà el raonament que avui defensem. I ho dic i repeteixo ningú té el poder de la raor, però l’historia és l’historia i Eto´o ha fet història a Can Barça.

  Per Joan Antoni el jul. 25, 2009

 5. Ningú dubta de les grans temporades que ha fet Eto’o al Barça. Però era massa perillós tenir-lo al vestidor, pens jo.
  Crec que s’ha fet el que s’havia de fer. Una altra cosa, i molt diferent, és el preu. Estic d’acord en que s’ha pagat una barbaritat per n’Ibra… però si al cap i a la fi dóna el mateix rendiment que en la seva posició ha donat l’Alves… ben gastats hauran estat. Molta gent pensava que pagar 36 kilos per l’Alves era una barbaritat. A la vista del que ha fet i el que encara pot donar de sí, és un fitxatge encertat.
  Ara només el temps dirà si aquest és un fitxatge encertat… o no. Tant pel que fa als doblers com pel canvi de cromos amb n’Eto’o.

  Per pere el jul. 25, 2009

 6. Es poden fer comentaris sobre el que tenc penyat en el Blog o bé de la meva columna “Ambient´d´Esport” però mai de opinions d´altres companys del setmanari. En cas de que qualcu en fasi l´eliminare del blog. Moltes gràcies

  Per Joan Antoni el jul. 26, 2009

 7. Vale. Pero la ley no es igual para todos. ¿ Por qué cuando se meten con otra persona que no es un “company del semanari” entonces no se elimina? ¿Quieres una lista de las veces que se ha hecho esto? Bien, me despido. A fin de cuentas mi futuro ya no pega por aqui. ¿Tanto hablar de Etoo y del Abramovic y os olvidais que el Sóller se ha quedado sin delantera? ¿que estamos, en el foro del soller o del mundo deportivo?

  Per ferran el jul. 27, 2009

 8. A veure si ens aclarim, jo faig una entrada de l´esport que sigui i els internautes poden fer un comentaria a favor o encontra, queda clar? El C.F. Sóller, per a mi és un equip com un altre qualsavol d´un esport com un altra qualsavol no hi ha prioritats. Ferran ara et vui dir que si en el C.F.Sóller li falten daventers que les fitxi en Cercós que per això és l´entrenador.

  Per Joan Antoni el jul. 27, 2009

 9. Jo tambe pens que n´Eto´o es bonissim, genial, irrepetible. No crec que n´Ibra sigui millor. Com a molt igual en quant a resultats. Tambe crec que s´en ha pagat massa i que en Laporta esta xerrant mes del compte. Ara be, si me posen davant n´Eto´o i en Guardiola i m´intenten convencer tots dos del que es millor pel Barça, sense dubtar-ho confiaria amb en Pep. Ni m´els escoltaria. Si xerram d´historia, del que signifiquen els dos jugadors pel Barça, i dels interessos que poden tenir tots dos en que ses coses vagin be. Crec que en Guardiola me dona mes “feeling” (ara que esta de moda) que n´Eto´o. Possiblement sigui massa inocent o romantic o com o vulgue dir, pero o sento aixi…..
  Salut!

  Per Albert el jul. 28, 2009

 10. Ibra…. cinc de cinc…
  tant malament no anava, no?

  Per pere el set. 28, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.