setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Divendres passat una festa la del Barça amb la celabració de les quatre copes

5 juliol 2009 – 22:18

Divendres passat una festa la del Barça amb quatre copes
Alguns encara no ho han pogut assimilar, però aquesta es l’autentica veritat , malgrat ara vulguin desviar l’atenció pels voltants de la Capital amb el fitxatges de Ronaldo, Kaka etc, de moment a Can Madrid han de xopar roda, l’any que ve ja veurem. El barcelonisme solleric va gaudir de valent amb la celebració a Can Quiros, de les quatre copes, va ser fantàstic i tenint l’esperança que l´any que ve el nostre Barça tornarà a donar sorpreses agradables.Vui obrir un debat sobre el Barça i el Madrid. És encertada la política de fitxatges milionaris del Reial Madrid.? I pel que fa al Barça, fa el que toca, amb no malgastar els diners i fitxar amb més modèstia?

 1. 9 respostes a “Divendres passat una festa la del Barça amb la celabració de les quatre copes”

 2. A mí me importa tanto lo que hagan Madrid y Barcelona, como lo que haga el KR Reykjavik de Islandia, por poner un ejemplo y se me entienda. Me parece inmoral, en los tiempos que corren, los presupuestos que manejan estos clubes, mientras el futbol de Segunda para abajo malvive y está en peligro de extinción. Y no hablemos ya del futbol de regional y base. Lo curioso es que algunos prefieran apoyar a estos equipos megaprofesionales sobrados de dinero y den la espalda al futbol de sus pueblos y ciudades. De pena.

  Per El príncipe Fuad el jul. 6, 2009

 3. Què és fitxar amb més modèstia? Gastar-se “només” 40 milions enlloc de 90 o 60? Au, va…

  Per tiquitaca el jul. 7, 2009

 4. Quidado que el fichar a grandes estrellas no quiere decir nada, los buenos jugadores se veran en el campo.La politica del Barça de verdad tiene poco interés, no por el fichar o no, porque de momento no hace nada de nada.

  Per El Niño el jul. 7, 2009

 5. Va por Tiquitaca, no se que será fichar com modestia, peró me da la impresión que de momento és no hacer nada, poque al dia de hoy quien ha fichado el Barça? lo del Madrid és un despilfarro impresionante,como no gane nada esta proxima temporada.

  Per El Niño el jul. 8, 2009

 6. Els qui hem fet un gran fixatge hem estat el futbol base. Un entrenador com la copa d’un pi que l’any que ve agafarà els benjamins F8, perque lo que tenim clar es que els millors entrenadors han d’estar abaix i vos promet que he estat 6 mesos per fitxarlo.

  Ha estat director de l’escola de futbol base del Mallorca i coordinador del Campusesport.

  qui es? la solució als setmanaris aquest cap de setmana

  Per Xus el jul. 8, 2009

 7. Molt bé Xus, bona incorporació, és sense dubte i sense menysprear a ningú una bona incorporació, no podré revelar el secret d’un Xus és qüestió d’ètica, però si us diré que fa anys que el conec i és un mestre. Els Benjamins del F8 tindran molta sord.

  Per Joan Antoni el jul. 9, 2009

 8. Referente al futbol base y al nuevo entrenador mi opinion es como bien dice Xus que los mejores entrenadores siempre tienen que estar en las categorias base,incluido la escoleta,la cual deberia ir siempre ligada con el futbol base ya que el objetivo es el mismo.
  Estoy enterado que para la temporada 2009 – 2010 el club esta haciendo un gran esfuerzo para poder llevar acabo el proyecto que empezo el año pasado en manos de sus coordinadores y eso cuesta mucho trabajo,esfuerzo y mucha dedicación por parte de todo el club y creo de verdad que con esta linea a seguir veremos sus frutos no muy lejanos.
  Tambien todo este esfuerzo deberia ser reconocido por todos los padres que sus hijos juegan en este club ya que si es asi el club se sentira con mas fueza,mas ganas para seguir adelante y hacer un club grande donde sea un ejemplo a seguir y como no donde los niños disfruten de hacer lo que les gusta que es jugar y aprender el futbol.
  Por eso quiero decir como padre, que sigan con esta filosofia, que creo que es la buena y la mejor para los niños.
  Por ultimo felicitar al club,para llevar este proyecto adelante, que ya era necesario.

  Per TONI el jul. 9, 2009

 9. M’agradaria saber per què han partit ravi i ramiro.

  Per gran duque el jul. 10, 2009

 10. Ahir en Guardiola, “el Pep”, s´home que ha aconseguit el que no havia aconseguit cap entrenador en s´història de sa lliga espanyola fins ara, ha fet sa primera roda de premsa de sa temporada.

  No havia vist mai a un professional d´es futbol, esser capaç, com o és ell, d´aïllar-se d´es show que envolta sa seva professió i defensar un discurs més normal i coerent com es que predica.

  Tota sa temporada passada va insistir en que sa clau de s´èxit era sa feina diària. Feina, feina i feina. “Lo que s´ha fet fins ara no conta, s´ha de seguir fent feina amb humiltat per aconseguir resultats”. Cuidant es detalls, sense relaxar-se, sense creurer-s´ho. Ja a principi de temporada passada va demostrar una sensibilitat especial quant permeté amb tota naturalitat que en Messi anés a n´es Jocs Olimpics amb Argentina sense fer-ne cap drama. En Pep volia que en Leo fos feliç, i a n´en Leo el feia feliç anar amb Argentina a ses Olimpiades. I li va sortir be. Es compromís d´es jugador amb es club, s´equip i es seu entrenador ha estat total durant tota sa temporada.

  Es segón capítol que ja el diferencià de la resta de mortals des seu gremi varen esser ses declaracions públiques i extremadament justificades de que no comptava amb Ronaldinho, Deco i Etoo. Va assumir tota sa responsabilitat quant segur que tota, tota, no era seva. Molta gent no o va entendre. A n´es final n´Etoo va quedar. EnPep l´hi va demanar compromís, que pensas amb es grup enlloc de pensar només en ell. I en Samuel o va fer……. fins que va acabar sa temporada. Des-de llavors, en Samuel pensa exclusivament en ell. No me pareix malament.

  Fa tot s´estiu que es parla de xifres, que si el volen, que si no, que si ell vol partir, que si vol quedar, que si vol més doblers…..punyeteros doblers. Sabeu que vos dic, que n´Etoo s´en anirà, i guanyarà més doblers que a Barcelon. Però no serà més feliç. N´estic segur.

  Avui en Guardiola s´ha encarregat de aclarir s´affaire Etoo. “Sa decisió de vendre en Samuel és exclusivament meva” (per segona vegada). “És un gran futbolista i ens ha ajudat molt però crec que sa seva sortida d´es club és el millor per el Barça, és una questió de sensacions”. Una vegada més, genial Pep. Un senyor, agraïnt tot el que ha fet en Samuel pel Barça, que no ha estat poc. Assumint de nou tota sa responsabillitat de sa decisió i justificant-la mitjançant les seves sensacions amb tota normalitat. Si pot estar d´acord o no pero…… qui o pot discutir?.

  Per molt car que es fitxi, per molta qualitat que es tengui, el que ha de començar a cercar el Madrid en els seus jugadors, és compromís. Si no, ja poden donar primes o fitxar Cristianos…

  Salut!.

  Per Albert el jul. 21, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.