setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Perqué la Directiva ha renovat a Cercós?

12 juny 2009 – 22:25

Ja he tornat. Parlar del anterior debat ara ja no té sentit, tot i que vull fer una seria de puntualitzacions. Demà dissabte a la meva columna  “ambient d’esport” segueixo parlant den Cercós i dic el perquè s’ha la renovat, per tant el que vulgui entrar que ho faci, però per favor sense desqualificar ni insultar. Vos vull agrair la atenció que heu tinguda amb l’anterior debat, és igual es pot xerrar de qualsevol cosa sempre que guardi una relació amb el tema o amb el que el signa, doncs, si qualcú vol investigar qui és el que escriu, és del tot lògic, només una apreciació, jo no condueixo res, seu vosaltres els que fais els debats bons o dolents, jo col·labor amb vosaltres amb les mateixes condicions , Idò endavant quan més serem més riurem. Per jo la millor entrada de l’anterior feu; la den Neró, el manco la més divertida, no oblideu que també a mi en va voler enviar als lleons. I ja per acabar en Ferran i col·lega també han estat brillants defensant el manco la unió del vestidor del Sóller, no és fàcil conèixer el que passa a un vestidor, aquesta intimitat de vestidor no la coneixen ni els més prestigiosos periodistes de caràcter Nacional és a dir de Primera divisió.

 1. 34 respostes a “Perqué la Directiva ha renovat a Cercós?”

 2. Hola, yo creo que en lugar de si la elección de renovar a Cercós es correcta o no, lanzaría la siguiente pregunta:
  ¿Tiene que seguir engañando a Sóller otro año más la Sra. Sánchez y cía (los nombro así porque no se merecen llamarse Directiva)?

  Per Dimisión el juny 13, 2009

 3. Creo que la pregunta sobre la renovación de Cercós sólo tendría que contestarla la Junta Directiva, que por algo es la que gestiona el Club, y además por mandato electoral soberano, puesto que se sepa, nadie impugnó las elecciones cuando se celebraron. Ellos, que son los responsables, tendrán sus razones para seguir confiando en este técnico. Y las razones, señoras y señores, no tienen porqué coincidir con la opinión de la prensa o de una supuesta “mayoría” de aficionados.
  Tiene gracia que ahora salgan como setas los opositores liderados por un sector de la prensa local (Qué se han creído!) o los “cuatro encapuchados” de este blog que envelentonados por su anonimato “reparteixen branca” a todo el que se ponga por delante. Venga hombre! Y si Cercós dentro de un año consigue ascender al Sóller, dimitirán todos uds.?

  Per El Príncipe Fuad el juny 14, 2009

 4. Tothom pot dir sa seva, pens jo, mentre no se perdin ses formes… Cuatro encapuchados? amb tu ja som cinc. Jo me decanto per el primer que ha escrit. Que dimiteixin ja na Marga i es dos o tres que la ajuden a fer-ho tant malament. Pq han renovat en Cercós? Deu ser més facil renovar-lo que pagarli lo que se li dou.

  Per toni el juny 14, 2009

 5. La teva opinió és tant valida com la de qualsevol “Principe”, aquest és un debat obert on tothom pot dir la seva. Aquí ningú qüestiona res de les eleccions,Doncs és molt simple, hi ha una majoria que no volen l’entrenador, i jo he demanat perquè l’han renovat? Ah, la directiva que contesti si vol. Tu tampoc dones la cara!

  Per Joan Antoni el juny 14, 2009

 6. En Toni ha respost tal com cal:”deu ser més facil renovar-lo que pagar el que se li deu”

  Per Joan Antoni el juny 14, 2009

 7. Encaputxats n’hi ha, però no tants. Segurament dos o tres que manejen vàries identitats falses. Aquest era un foro que estava mort, en el que entraven un, màxim dos, i de repent se crea tanta polèmica. Per què? A qui beneficia tot això? No m’extranyaria que algú fa una entrada i després entra amb una altra identitat i s’autoinsulta.

  Per pagès Rich el juny 14, 2009

 8. Un altre any ple de mentides, i la cosa segueix,,,,

  Per V el juny 14, 2009

 9. Bé, tal vegada qualqu en calent escrigui qualque cosa que no pensa realment i despres se canti ses quaranta amb un altre nom. No es el meu cas.
  I sa veritat no crec que pasi en aquest foro. Allà a on s hauria de fer un poc d’auto critica es a dins el Sóller per millorar sa propera temporada, directiva i cos tècnic, que per una vegada no vos guanyi es “mal” orgull i sa prepotencia i rectificau per bé del Sóller.

  Per toni el juny 14, 2009

 10. no estic calent, es el que hi ha,,,,
  ho se de primera ma!

  Per V el juny 14, 2009

 11. ¿Podries ser més clar, V?

  Per pagès Rich el juny 14, 2009

 12. La meva resposta es refent a la pregunta poposada per , Dimisión. Sobre si Marga ha de seguir engañant Soller?
  La meva resposta es simple, 3 añs sense que els jugadors cobrin, donant llarges, mentida rera mentida, Be han cobrat 1 o 2 pics, alguns jugadors 50€.(tristissim). Es el que hi ha.

  Per V el juny 14, 2009

 13. Però si els jugadors no han cobrat, no s’han queixat massa. Per altra banda, en Cercos, si ha renovat, és que ha rebut la seva “pasta”. Les coses no quadren. A no ser, com escrivia l’altre dia no se qui, que els jugadors tenien fitxes molt baixes i tant els hi era.

  Per pagès Rich el juny 14, 2009

 14. V. No anava per tu la meva resposat. Jo pens el mateix que tu. Fa tres anys que enganyen a tots (sa directiva), però aixo es normal quan se fa un equip a cop de talonari sense tenir ni idea de on se treuran els doblers. Aixi tothom pot comprar el que vulgui i ja veurem a s’hora de pagar. En quant a sa renovació den Cercos per jo esta clara:

  1-Se li deuen doblers, se’l renova i pots pagar mes envant, pq si no, no podries fitxar cap altre entrenador tanmateix.
  2-En Cercos, te fa s’equip i fa que juguien encara que se les hi deguin doblers. Perque, qui voleu que faci s’equip si no el fa en Cercos, Sa presidenta? Impossible, que sap ella d’aixo? A quedat demostrat en tres anys que gens. A ella domes li va be xerrar i pereixer q es una presidenta de primera divisió, pero de fútbol res de res.

  Per toni el juny 15, 2009

 15. No queria entrar más en este foro, pero en vista de lo que leo, ahí viene una. En todos los equipos aparecen crisis, que empiezan generalmente cuando se estropea el esquema y se tiene que improvisar, Mientras al Sóller el balance ataque-defensa ha sido favorable, las cosas han ido bien. El problema se hizo patente cuando se vio que detras se iba ajustado. En toda la segunda vuelta se ha improvisado en la zaga, haciendo jugar en posiciones clave a jugadores que debían estar allí. Mientras tanto, ofensivamente no se podía mantener el ritmo. Los goles encajados han venido en gran parte de errores puntuales, pero es que no se podía exigir más a los que estaban allí. Y una pregunta, ustedes que saben tanto de fútbol, ¿saben quien ha sido el responsable de la mayor parte de los errores puntuales, sean de marcaje, por no taponar huecos, lentitud o malos despejes? Cercós ha hecho lo que ha podido. Es el máximo responsable y ha traído varios jugadores, pero también hay que reconocer que segun que cosas no las podía hacer. Y supongamos que ahora viene otro entrenador, ¿que va a hacer con los mismos mimbres? Les apostaria cualquier cosa que con cualquier otro técnico se abria hecho lo mismo.

  Per ferran el juny 15, 2009

 16. rctifico una frase. debe decir HACIENDO JUGAR EN POSICONES CLAVE A JUGADORES QUE NO DEBÍAN ESTAR ALLI

  Per ferran el juny 15, 2009

 17. toni perdó per la meva contestació, me pensava que anava per jo.
  Respondiendo a ferran.
  crisis puede haber como es normal, peró no de 2 años o 3, si un año falla intenta cambiar el modelo o el estilo de manejar las cosas. El estilo de la Srta Marga es fitchar mucha gente sin pensar en la gente de aquí, donde hay mucha gente de calidad, es normal fichar 2 o 3 jugadores, pero tienen que marcar un poco la diferencia, no? (rafita es acertado)
  Responent a pagès rich. Estic amb les teves, els jugadors tenen les fitches baxisimes. 50€ per mes(fa riure), no seria mes facil dir als jugadors, no cobrareu,,, aixi de clar. i si juges es perque te agrada el futbol i defenses els colors del Sóller. I que si les coses van be, pues convidar a un supar, que si guañen un partit important amollar 60€, i si al final de temporada han fet una bona campaña, pues un viatget. (es la meva opinop) Trop que així seria mes acerta, i no engañar a la gent i donant llargues, i al final tot acaba en res. final de temporada i se espolsen les mans.

  Per V el juny 15, 2009

 18. Quasi millor hagués estat Ferran que hagués dit, “El sistema no va fallar el que va fallar foren els errors individuals” Efectivament quan parles d’errors de cobertura”taponamiento” és molt significatiu al jugador que et refereixes, a hores d´ara no es just. Pel que fa el fer jugar jugadors que no juguen a la seva posició, aquest és el risc que té l’entrenador, ara perque ha sortic malament el culpable són…. mai és ell, per favor siguem serios qui confeccionà la plantilla?. Faltaria més en Cercós ha fet el que ha pogut, per vosaltres, cony, en futbol sempre es pot fer un poc més, no em val la frase. Amb un altra entrenador?, aquesta és la pregunta del milió. Sabem el que ha fet Cercós, no sabrem mai el que hagués fet un altra, perquè no en vindrà d’altra o si?

  Per Joan Antoni el juny 15, 2009

 19. Pero bueno, ¿ésto qué es? Ahora resulta que todo el mundo es muy listo, y los tontos son los pobres directivos y el entrenador. Por un lado tenemos a los “entendidos” en temas económicos que ahora se preocupan y hablan de fichas y dinero, y seguro que ni saben -ni se habían preocupado nunca por saber- cual es el presupuesto anual del Club. Pues infórmense, que las cuentas tienen que estar a disposición de los socios, pero hay que pedirlas. Eso sí, si hace falta en asamblea extraordinaria, sin capuchas y a cara descubierta.
  Por otro lado ya tenemos de vuelta al “Sr. Ferran” que nos ha desvelado a los incultos las causas del descalabro del equipo y tiene la desfachatez de afirmar que “otro técnico habría hecho lo mismo”. ¡Toma ya, y quédate tan ancho! Pues mira,cuando este equipo necesitaba como agua de mayo un revulsivo -ya empezada la segunda vuelta- y tenía que haber sido cesado, Cercós se llenó la boca de palabras diciendo que el equipo daría su auténtica talla en la liguilla de ascenso, todo el mundo lo creyó (incluida la prensa) y ya ves el resultado: en Ferreries todavía lo celebran con “pomada” i mesclat, eso si no han terminado a estas horas las existencias.
  Y aparte, “Sr. Ferran”, ud. que nos desveló el “gran ambiente y la unión” que reinaba en el vestuario, explíquenos a los profanos los verdaderos motivos de la salida del equipo de Weltz. Seguro que será muy instructivo.

  Per El Príncipe Fuad el juny 15, 2009

 20. cuidadin. Åquí no se está responsabilisando a nadie de que no se haya ascendido. El problema ha sido que se ha tenido que ir improvisando todo el tiempo. Y basta con un ejemplo. ¿Tu te crees que Marc es en realidad un central? ¿que garantias ofrece Ramiro cuando juega en la zaga? Y que quede claro, que no se está culpando a nadie, sino que se juzga su efectividad cuando tienen que situarse en una posicion que no es la suya. Pero es lo que hay y esto es lo que había. Hemos estado cojos mucho tiempo en algunas posiciones clave y además la veteranía ha pesado un poquito más de la cuenta al final.

  Per ferran el juny 15, 2009

 21. La respuesta mia era para Juan antoni. Lo qe plantea el principe lo respondo con una pregunta: ¿que aporto wellz en el tiempo que jugó?

  Per ferran el juny 16, 2009

 22. Sr. Ferran: No juegue de nuevo al despiste, que es su especialidad. Y si no sabe infórmese. Se fichó a Carlos Wellz porque se sabía que podía ser un jugador desequilibrante, y cuando jugó, cumplió con las expectativas. El problema, como tantos otros en este Club, no estaba en el campo.

  Per El Príncipe Fuad el juny 16, 2009

 23. Una cosa es jugar en torneos de verano y en pistas de futbito y otra una liga de preferente. No creo que nadie pensara que fuese un jugador desequilibrante mas que nada porque le faltaba recorrido sobre el campo. Que ojo, que en ciertos aspectos iba sobrado.

  Per ferran el juny 16, 2009

 24. ¡Sí claro! Y como teníamos una plantilla extensa y no se le necesitaba se le dió puerta,no? Pues de nuevo se equivoca, señor “seleccionador nacional”! Carlitos estaba en proceso de coger su mejor forma, y hubiese sido el jugador determinante que todos esperábamos, especialmente en el tramo final de la liga, cuando el equipo más lo necesitaba. Pero una cosa son los intereses del equipo y otras los particulares, y así fueron las cosas.

  Per El Príncipe Fuad el juny 16, 2009

 25. Us esteu desviant del tema. El debat era el perquè la junta havia renovat a Cercós?. Tot i que el tema que heu tocat és també interessant us respondre; Pel que fa el que diu”Ferran,” referent a l´ex jugador del Sóller Wellz, aquest futbolista necessitava temps per adaptar-se. Pel que diu;” Principe”de Cercós, a la 2a.volta no se podia engegar, perquè segons el meu criteri als entrenadors s´han de caviar a final de temporada, són unes despeses innecessàries, a no ser que facin un desastre, que no era el cas.

  Per Joan Antoni el juny 16, 2009

 26. Leo en el Baleares en la columna de Verger que el Setmanari Sóller publica una miniencuesta en la que todos afirman que Cercós no debe ser renovado. No he visto la encuesta todavía pero ya me han hablado de ella. Asumamos que todos los que hablan son aficionados que tienen o han tenido peso especifico (ex direcitovs, aficionados de solera o que ponen propaganda en el campo. Bien, esta asumido). Lo que pasa es que estas encuestas son relativas y poco objetivas. Sigo con lo mismo. Yo también hubiese preguntado si creen que con otro entrenador se habria sacado más rendimiento a ese equipo.

  Per ferran el juny 16, 2009

 27. No se trata de que las encuestas sean relativas, sino que actualmente, y en todos los sitios, estos “estudios” se utilizan para manipular a la opinión pública, y en el caso que nos ocupa, es un ejemplo descarado, aunque se disfrace de trabajo serio y se elijan a media docena de encuestados respetables que caben en un taxi y luego se ponga el titular de que “la mayoría de aficionados…”. Esto, en cualquier república bananera antes funcionaba, pero aquí y ahora señores, va a ser que no. Es más, los aficionados y socios son los primeros que se tendrían que rebelar contra estos métodos. Si no gusta la renovación del entrenador, pues se obliga a la Junta Directiva a convocar una Asamblea Extraordinaria siguiendo las directrices que marcan los estatutos para debatir el asunto. Si la gestión del Club,es tan desastrosa, pues se sigue el procedimiento legal para hechar al que lo hace mal. Y la prensa local, que haga la crónica de los partidos del domingo, pero que no intente jugar a ser “la mano que mece la cuna”, pues hasta eso le sale chapuza.
  Por cierto, Joan-Antoni, ¿quieres que te haga una lista de entrenadores de futbol que han sido cesados bien entrada o casi al final de una temporada, y ésto sirvió de revulsivo a sus equipos?. Hay casos muy curiosos, y en todas las épocas y categorías. Consulta la hemeroteca.

  Per El Príncipe Fuad el juny 16, 2009

 28. No sé que tienes de Príncipe, Fuad, pero lo que sí está claro es que el CF Sóller no tiene masa social en forma de socios. Sí, hay socios, se hacen socios a principio de temporada, pero no es más que un trozo de cartón o plástico que la gente se guarda y lo hacen sólo para ayudar económicamente al club.
  Una entidad como el CF Sóller no ha tenido casi nunca una masa social firme, clara y decidida (más que algunos aficionados que sí se sienten los colores).
  Dicho todo esto, es IMPENSABLE, IMPROBABLE y todos los “IM” que quieras, que se exija una asamblea extraordinaria. Eso sí que sería IMPRESIONANTE… pero me da que no es el tipo de club al que sus socios puedan prestar una mano en ese sentido.

  Per Príncipe de Bel-Air el juny 17, 2009

 29. ¡Premio para el caballero! Lo que ud. dice habría que esculpirlo en una placa de mármol y colgarlo en la entrada del Ca’n Maiol, para vergüenza y escarnio de la afición y las generaciones futuras. Pero entonces, ¿de qué nos quejamos, señores? ¿De la Junta Directiva,del entrenador,de la malos resultados del equipo… No será que en realidad lo habría que corregir es nuestra propia incompetencia, que es lo que ha llevado a todo esto?

  Per El Príncipe Fuad el juny 17, 2009

 30. Exacto. Ni más ni menos.

  Per Príncipe de Bel-Air el juny 17, 2009

 31. Cada cas es valorarà segons l’idea de cada un, jo considero que en el cas de Cercós no l’hagués cessat a la segona volta, però un cop haver vist la seva feina i els resultats de la temporada, no l’hagués renovat. Doncs aquesta és la meva idea, jo no estic en poder de la raor, si la directiva troba que la de renovar ells sabran el que fan, per això comanden.Els principesc tenen el seu propi debat i de pas deixen caure qualque pregunta que jo contestaré encant; En primer lloc l’estadística la consulto per veure els resultats obtinguts, no pels entrenadors que han cesat, per cert la paciència a vegades fa miracles i prende decisions precipitades et condueixen al fracàs, per tant s´ha de valorar cada cas i prende decisions pensades i consensuades.

  Per Joan Antoni el juny 17, 2009

 32. Algú pot explicar el misteriós “cas wells”?

  Per gran duque el juny 17, 2009

 33. Wells es deixava moltissims entrenament. La qual cosa van deixar de prescindir de ell.

  Per V el juny 17, 2009

 34. En algunas situaciones, los errores no vienen por tomar decisiones equivocadas sino por, precisamente, no tomar ninguna decisión, y en esto, la Directiva se equivocó, pues había margen para enmendar la situación del equipo cuando en la 2ª vuelta entró en una línea de juego y resultados penosa, y se siguió confiando en Cercós.
  Por cierto, está claro que en la renovación del míster han sido decisivos los motivos económicos. Para un Club con escaso poder adquisitivo como el Sóller, Cercós es una opción asequible. Y si no, que alguien haga indagaciones e investigue los emolumentos que recibía, por ejemplo, su antecesor,el solleric Toni Sánchez, y haga comparaciones. Nos llevaremos una sorpresa.

  Per El Príncipe Fuad el juny 18, 2009

 35. Avui divendres es tanca el debat, referent a la meva darrera entrada, molt agraït¨per mantenir viu aquest blog. Un mes de vacances i després i tornarem.

  Per Joan Antoni el juny 19, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.