setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La lligueta un mal somni per Sóller

1 juny 2009 – 22:25

Pareix que hem despert d’un mal somni, però la veritat és que era reial, el Sóller no hi va ésser en el partit de dissabte al Camp den Mayol. Abans de res vui dir, que en Toni el que ha fet el darrer comentari en el bloc, tot i estar en part  d’acord amb ell, el fet de no identificar-se tan com ha d’ésser, li lleva un tant la raor, és fàcil comentar a cara tapada, estàs en tot el teu dret de fer-ho així com tú vulguis, però seria millor que diguessis qui ets. Pel que fa al Sóller, molt malament, ara es podrà dir que fàcil és opinar quan tot ha passat, doncs si recordeu fa algunes setmanes vaig dir que l´equip s’havia de preparar per la lligueta i jo dissabte vaig veure la segona meitat, i vaig contemplar un Sóller perdut psicològicament posicionament i físicament. Ara és el moment de posar remei per l’any que ve, no es pot caure a dins els mateixos errors, i jo com sempre he dit i diré els que tenen la darrera paraula són els directius.

 1. 2 respostes a “La lligueta un mal somni per Sóller”

 2. El primer de tot vull felicitar al Ferreries pel resultat. Volen pujar, es va notar en l’actitud dels seus jugadors i també amb la unió que vaig veure dissabte amb la seva afició (sana enveja), que es va fer present al Camp d’en Maiol. Els menorquins foren superiors en tot, davant un Sóller que mostrà la seva pitjor versió. Definitivament aquest equip enguany no ha donat la talla. Quina decepció. Jo no ho esperava, però ara ja està fet. En segon lloc, i tot que queda el partit de tornada que serà de tràmit (promet que m’agradaria equivocar-me), crec que el Sóller ha de començar a pensar en el futur ja desde ara. Estic d’acord amb tu, Joan Antoni, dels errors s’ha d’aprendre. El Sóller enguany no tan sols ha sofert un fracàs esportiu, sinó que desde fa temps l’entitat està immersa en una crisi social que cada temporada va en augment,i en certa forma, crec que afecta als jugadors i tècnics de torn, i així als resultats. Fa pocs dies, un ex-president del club em comentava que Sóller no es mereix un equip a Tercera perque no té seguidors. Tot i que em vaig enfadar un poc amb ell, he de reconèixer que en part té raó. Iniciar un nou projecte esportiu, crear lligams amb la pedrera, treballar amb humiltat però també amb ambició, posar les bases sòlides per un model de club que perduri, intentar recuperar afició, il.lusionar-se per un futur que forçosament ha de ser millor… Tot això han de ser arguments per a superar la situació actual trobar el camí de l’èxit que més prest o més tard tornarà arribar. Ja sé que tot això és molt bo de dir, però el Sóller és un històric i no val resignar-se. Entre tots ho aconseguirem. Aúpa Sóller!!

  Per Toni Celià el juny 2, 2009

 3. Per aixó toni feim feina al futbol base, encara que hagui gent que estigui cercant fer la traveta i intentant desestabilitzar. Noltros tenim clar que l’unic que volem es treure bons jugadors per el C.F.Sóller i per aixó hem fet:

  Torneig a la Ciutat esportiva de Valencia (incentivar i fer viure els atl.lots lo que es el futbol)
  Projecte jove (presentació dimarts a les 19’30 a la capella de les escolapies) per allunya els jugadors de les drogues
  Creació de plana web http://www.udsollerense.com perque els atl.lots es sentin identificats, es vegin amb fotos i coneguin un poc l’historia del club
  Campanya per captar més atl.lots amb propaganda als colegis i carrers de Sóller amb l’imatge d’en Tuni
  Intentarem tenir els millors entrenadors (enguany Miquel Bestard, Pedro Ortiz Paez (titulats amb titol nacional)
  Tot i aixó es per treure jugadors per el Sóller no es per res més, a canvi que tenim? l’il.lusió de veure un dia jugar a n’aquets atl.lots amb el Sóller.

  Per Xus el juny 2, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.