setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Francesc Rullan l´únic encertant del concurs del lloc final de la classificació del SJM

21 juny 2009 – 16:36

Mai és tard si tot arriba. El proper divendres dia 26 de Juny hi haurà el sopar de companyonatge de gran part dels participants en l’enquesta que va comença a l´inici de temporada i va acabar a final d´any, de quin lloc quedaria el Sóller J.Mariana?. Un cop assolida la lliga va resultar guanyador amb solitari Francesc Rullan que va pronosticar que el SJM quedaria en sisena posició, enhorabona a Francesc que gaudirà del sopar de franc.

 1. 9 respostes a “Francesc Rullan l´únic encertant del concurs del lloc final de la classificació del SJM”

 2. I que serà de bò aquest sopar!!!
  Segur que passarem una bona vetlada.
  Fins divendres.

  Per Jaume el juny 22, 2009

 3. Ara que ningú no tengui més problemes per assistir-hi, ni que fóssim tres-cents per agombolar-mos. Ens veiem divendres…..

  Per Aina Colom el juny 22, 2009

 4. Aina, he quedat fred, per un moment me pensat que eres un altra Aina.

  Per Joan Antoni el juny 22, 2009

 5. La família del volei i companyia tenim també el nostre sopar de final de temporada. Així que noltros no podrem assistir-hi, però segur que, com diu en Jaume, serà ben bo i passareu una bona vetllada. Després ens podem trobar a les festes des Port

  Per Toni el juny 23, 2009

 6. No era la meva intenció assustar a ningú. Haurem de cercar un nom que no embulli a ningú…

  Per Aina el juny 23, 2009

 7. Idò sí, el sopar va anar molt bé! i com havia pronosticat en Jaume vàrem gaudir d’una bona i divertida vetlada.
  Vull aprofitar per donar les gràcies públicament a n’en Joan Antoni, no tan sols per haver-me convidat al sopar com a guanyador del concurs, sinó també per donar i oferir des d’aquest blog un espai de tertulia i debat dels temes esportius que setmana rera setmana han estat notícia a la Vall.
  Ja per acabar anim a tothom a pendre part del concurs per a la propera temporada, i dir-vós que defensaré la meva corona en dents i ungles, jejeje… Bon estiu a tothom!

  Per Xisco Rullan el juny 28, 2009

 8. Defenseu bé, per que estam preparats per guanyar-te. Je je je.
  La veritat es que va ser una vetlada molt agradable, gracies a la gent que hi participà, i coincidesc en tu en l’agraïment a n’en Joan Antoni per tenir el detall de organitzar-ho i en cercar la data que anas bé a tothom.
  Visca el Mariana!!!

  Per Jaume el juny 28, 2009

 9. De veritat que avui després d’haver llegit els vostres comentaris Francesc i Jaume, en sento bé, si perquè les vostres paraules són per estar satisfec, el mateix temps em donen suport per seguir amb la tasca que em vaig proposar ara ben aviat farà un any quan vaig obrir aquest blog del setmanarisoller.cat
  Moltes gràcies

  Per Joan Antoni el juny 29, 2009

 10. Eih! Tot i que amb retard (sabeu que no som un internauta gaire perseverant) em vull sumar a les merescudes lloances d’en Xisco i en Jaume: sinzerament, vetlades com la del passat cap de setmana et fan més agradable l’estiu! Gràcies Joan-Antoni per la teva iniciativa. Desig, de cor, que siguem capaços de repetir-la la propera temporada (o abans, si voleu; que punyetes, qualsevol excusa és bona per sopar amb amics!)
  Venga. Una abraçada

  Per Tomeu el jul. 2, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.