setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller no es va mereixer perdre a Ferreries(1-0)

7 juny 2009 – 10:12

L´equip Solleric amb alguns jugadors no habituals dona una bona impressió a Ferreries, va merèixer el menys empatar.
Segons en Toni Rullan que hi era, el Sóller va jugar molt bé i el Ferreries també, feren un futbol molt serio i oferiren un espectacle d’acord amb la nombrosa assistència d’afeccionats de Ferreries. Magnifica actuació del porter solleric Pere Joan que tingué una lluïda actuació. L´equip solleric va disposar de bones oportunitats de gol, per tant va merèixer millor resultat

 1. 22 respostes a “El Sóller no es va mereixer perdre a Ferreries(1-0)”

 2. Estava segur que el Sóller milloraria la imatge de la setmana passada. M’alegra que hagui estat així, malgrat perdre altre cop.
  Ara, a descansar i a preparar la propera temporada. Aúpa Sóller!

  Per Toni Celià el juny 7, 2009

 3. I want to find good pop music. Help me please.

  Per Kalebarkab el juny 9, 2009

 4. Joan Antoni. Fa dies que estic seguint els entrades del blog. La meva opinió sobre el que està passant me la voldria reservar. Però hi ha unes qüestions.
  1) És cert el que se comenta en els ambients futbolístics de que vos vareu canviar la primera entrada, la que creava el tema de la renovació de Cercós quan ja s’havien publicat algunes entrades?
  2) Si fins un cert punt sembla lògic borrar la darrera entrada de Ferrán, en la que responia a Kalebarkab, idò per què no ha borrat també la d’aquest?
  3) Si Ferran no podia criticar a Toni Oliver per no haver entrat al blog, per quin motiu vos podeu criticar a Cercós el qual, que se sàpiga, tampoc ha entrat al blog?
  Molt interessant. El debat

  Per Pagès Rich el juny 10, 2009

 5. a) No lo sé, por lo que no puedo opinar.
  b) Tampoco lo sé, no voy a opinar
  c) Ferran sí podia criticar a Toni Oliver, lo que no puede es decir lo que se debe publicar. Todo periodista recibe críticas, sea cual sea su rango. Pero es “su” noticia. Los lectores opinarán acerca de su noticia, pero no de si debe publicarse o no (además, teniendo variedad en Sóller como tenemos en temas de prensa, no veo lícito criticar el que se publique o no una cosa, cuando no ha habido mentira ni falsa información).
  Cercós, como entrenador, y por ende, como personaje público que es, puede ser criticado como lo puede ser el periodista que haga una noticia o el columnista que de su opinión sobre cualquier tema.
  La diferencia entre periodista y columnista es grande, y la gente parece no entenderlo muchas veces. Toni Oliver, ejerciendo de periodista, no dio su opinión, sino que creó una noticia, tan válida como cualquier otra (ojo, que no le estoy defendiendo, solo defiendo su trabajo, no lo que el piensa o escribe). POr contra Joan Antoni sí dió abiertamente su opinión sobre un tema en concreto.

  He dicho.

  Per Neron el juny 10, 2009

 6. Molt interessant la diferència entre periodista i columnista que me fas, Neron. Si no ho entenc malament, un periodista informa i opina, mentre que un columnista just opina. Seguesc el futbol local però mai havia escrit res a aquesta pàgina de Joan Antoni. Consider el debat que s’ha generat com un dels millors dels darrers temps, amb tocs d’humor, i a pesar de que s’ha arribat a extrems un poc delirants, ha estat en el fons molt entretengut.
  No entenc l’interès de Joan Antoni en voler saber qui és Ferrá, qui per cert ha estat l’únic que ha estat insultat (“niñato”) i amenaçat de mort (“a los leones”).

  Per joan ar el juny 10, 2009

 7. La meva intenció era no fer cap altre comentari referent al tema darrer de Cercós, no obstant això, n´he de fer un altre per atendre l’entrada de Pagès Rich. Doncs casualment per error vaig teclar i en lloc de eliminar un comentari meu, vaig eliminar l’últim que era de Ferran, per tant ha estat un error que el reconec, molt gustosament traduiré aquesta entrada eliminada: ”Si vols bona musica ves a la disco Saint Germain,”- responguem-ne a l’entrada anterior, bé no se si són les paraules més correctes. Pel que fa a Cercós, tu saps que és l´entrenador del C.F.Sóller, per tant és persona publica dins el mon de l´esport, per això és del tot normal que es parli d´ell, perquè ara és el centre d’atenció

  Per Joan Antoni el juny 10, 2009

 8. No, joan ar, no. El periodista que informa en una noticia, no opina. Opina el columnista, no el periodista que hace una noticia. Eso sí, el periodista es libre de interpretar la noticia como el buenamente quiera y así la extrapola y la plasma en un periódico. ¿Mal intención en alguna noticia para beneficio de otros? Quien sabe…
  Te lo diré de otra manera, a modo de ejemplo. ¿Quieres leer noticias críticas en tono negativo hacia el Gobierno español? (es un ejemplo). ¿Quieres leer las mismas noticias pero sin tanta negatividad? Lee El País.

  Si a estas alturas necesitas una aclaración como esta,
  1. Es que tu coeficiente intelectual es más bien escaso
  2. O aún estás en periodo de formación intelectual.

  Per Neron el juny 11, 2009

 9. ¿Hay alguien a la escucha? ¿Alguien recibe este mensaje? Aquí Ferrán emitiendo en todas las frecuencias. Cambio

  Per ferran el juny 11, 2009

 10. Hola a tots! He seguit amb interés el debat sobre l’actualitat futbolística de Sóller d’aquests dies, iniciat pel titular d’aquest “blog”, i veig que ha derivat en una discussió -també ben interessant- sobre la forma d’informar de la premsa. Personalment trob que els medis normalment abusan de la opinió, i quan publiquen notícias no estan suficientment contrastades. M’agradaria que els periodistes fossin més informadors i neutrals davant els aconteixements. Tothom hi guanyaria.
  Crec que quan en el futur aparesqui un medi que així ho faci tendrà un èxit enorme i molts de seguidors. Jo entre ells.

  Per Rafa el juny 11, 2009

 11. Rafa, estoy de acuerdo contigo.

  Per ferran el juny 12, 2009

 12. No esperava altre resposta, especialment d’algú que ha defensat aquests principis i ha intentat dur-los a la pràctica… O no “Ferran”? O prefereixes que em dirigesqui a tu pel teu nom? Tranquil, no ho faré, m’ho guard per jo. M’ha costat, ho renonec, però al final t’he descobert. Algun dia t’explicaré la lògica que he seguit.
  Per cert, te daré un consell. La crítica destructiva a les persones feta de forma anònima és molt lletja. No la facis, com l’has feta. I encara un altre. Tú eres un bon seguidor del F.C. Sóller, pot ser el millor, i ara vas molt poc pel Camp d’en Maiol. A partir de la propera temporada torna a veure el teu equip. Ara, més que mai està necessitat de suport.

  Per Rafa el juny 12, 2009

 13. Frio, frio, Además, ¿por qué tanta comedia en encontrar a Ferrán? ¿Por qué no desenmascarar también a Nerón, el que insulta y amenaza? ¿O eres tu también el mismo Nerón? Sigue con tu logica… Pero te vas a equivocar, seguro. Pero mira, ya que estás tan intrigado, te daré una pista: casi cada día nos cruzamos. Además, me gustaría saber si es verdad lo que dice mas arriba el Pages: ¿es cierto que cambiaste tu primera entrada cuando ya había varias entradas a continuacion?

  Per ferran el juny 12, 2009

 14. Joan Antoni, estic sorprès de com ha degenerat el tema. Callau tots i tornau a parlar de futbol. Joan Antoni, permet que te digui que has mal dirigit el tema, no sé si per impuls o mal aconsellat. Si algu te fa un comentari que no t’agrada, idò amén, que tu, com dius, també opinas d’altres. El més perillós, no se si mal aconsellat, és intentar esbrinar qui és qui i rollos raros, i més aireant que estàs investigant. Seguint d’aqueta manera l’únic que aconseguiràs és que t’entrin gent com aquesta, Neró, Ferrà, Kalebarcab o Rfa cada setmana. I demà, que diràs a la teva columna? Per ventura escriuràs d’aquest tema, però veuràs que l’únic que aconseguiràs és el que te dic i això no és bo.

  Per Ninja el juny 12, 2009

 15. El qui ara s’equivoca ets tu. Ni ens creuam cada dia, ni som en Neron ni som en Joan Antoni. Al manco aquest darrer dóna la cara i signa els seus escrits. Per cert a ell aconseguires enganyar-lo ja que es va pensar equivocadament que eres una dirigent del Club, quan estava clar que tu entrares en el debat no per parlar de futbol sino per desprestigiar a part de la premsa esportiva local. No entenc aquest ressentiment cap a persones que han col.laborat amb tu. Veig que aquest joc t’agrada. A mi també.

  Per Rafa el juny 12, 2009

 16. Continuas dando palos de ciego, frío, frío. Me pregunto quien estais intentando involucrar en este tema, porque conmigo no encaja. Lo único cierto es que el debate está mal encaminado: Oliver se montó una noticia falsa y ahora se ha montado una maniobra de diversión. Lo siento, no he colaborado nunca con estas personas, excepto en temas profesionales, ni he pensado en desprestigiar a la prensa deportiva, ni cosas que se parezcan. Tampoco tengo nada que ver con el C.F. Sóller, ni directivo ni del cuerpo técnico, ni soy mujer, ni con ningun medio de prensa. Contestando a Ninja, le diré que hagan lo que quieran. Se están metiendo conmigo para distraer la atención. En este medio he sido el único insultado y amenazado gravemente con echarme a los leones, cosa que algunas personas ya han identificado como una amenaza de muerte. Evidentemente, yo no lo interpreto como esto, a no ser que las cosas vayan a más. Si no os gustan mis entradas, las eliminais enseguida. ¿Por qué no se entra en este foro por invitación, identificando a quien entra, y así el tema está liquidado?

  Per ferran el juny 12, 2009

 17. Por dios… “A los leones” una amenaza de muerte???? Jajajajajajajajajajaajajaja
  Es un juego de palabras entre mi nick “neron” y los tiempos en los que vivió dicho personaje
  De aquí a intentar creer que eso deriva en una amenaza de muerte… vamos… Muy tonto se tiene que ser para creerlo!

  Al final, ferran, será que no eres NADA ni NADIE. Será que eres un virus informático que se mete en posts para hablar, pero, a fin de cuentas, no debes ser NADA ni NADIE.

  En fin… vivir para ver…

  Per Neron el juny 12, 2009

 18. Xerrau de tot menys de fútbol, pero be, tothom que xerri del que vulgui.
  Avui he llegit uns comentaris del renovat F.Cercos a Sa Veu…
  Com sempre, s’ampara abans de ploure. Falten messos per comensar sa lliga a preferent, just a acabat, per el Sóller, i ja diu que sa proxima lliga sera durissima, ja diu els equips que seran forts, encara deu estar baix de moral per es desastre q ha fet enguany, be segons ell, no ha estat culpa seva, ell mai te sa culpa.
  També diu que tenia un equip amb massa veterans, que no han arribat be fisicament pq eren veterans al final de lliga i no tenian joc electric, cony! s’equip el vares fer tu, no l’haguesis fet de noms, sino de tios amb ganes, joves i amb il lusió. Pero es que no en saps mes. Aixo si, si te posen un “micro” devant (es un dir) xerres i xerres i xerres. Preparau vos per un altre mal any l anys que ve, amb ell, els seus ajudants i ses dues o tres persones que mal duen el Sóller i que si l’estimasen un poc ja haurien dimitit.

  Per toni el juny 12, 2009

 19. Fin de temporada y del curro por unos días. En el fondo me lo he pasado bien este tiempo y lamento que no se haya puesto la guida al esfuerzo del equipo. Y para que os entereis, en el vestuario no había mal ambiente, nadie se metía con el trabajo de Cercos y los jugadores estaban en su mayoría con el. Siempre había el clásico “pero”, pero nada más. La plantilla tuvo un bajón en la segunda vuelta pero influyeron muchas cosa. Es posible que los arbitros no hayan perdonado nada, pero esto no ha sido concluyente. Tampoco el tema económico. Estoy de acuerdo que se corre mejor por el bolsillo lleno, pero a la mayoría no se le debían grandes cantidades y no les importaba tanto. Los de Sóller han jugado por amor a unos colores más que nada y el tema económico era secundario.
  Este fin de semana, y por primera vez en mucho tiempo, me desligo del tema futbolero. El lunes, si todo se ha calmado, Ferrán se habrá ido. Siento deciros que buscarme a mí era una chorrada. Por si os interesa, esto se ha escrito entre dos coleguillas.

  Per ferran el juny 12, 2009

 20. Se me olvidaba deciros que si alguna vez quereis saber de mis andanzas, mandad un aviso a elgranferran@rocketmail.com. I, por favor, sed un poc más tolerantes.

  Per ferran el juny 12, 2009

 21. perdon, ha habido un error, es elgranferran@yahoo.es
  Lo siento

  Per ferran el juny 12, 2009

 22. Bueno, las dos direcciones son utiles. Son diferentes a la que se utilizaba para entrar en la pagina, así nadie nos podrá suplantar. Ahora sí, adios. Joan Antoni, ha sido un placer intercambiar opiniones contigo.

  Per ferran el juny 12, 2009

 23. Per a mi també, ha estat molt divertit malgrat la vostra oposicio, i també l´entrada de tots els demes, un plaer colegues de debat. Si voleu responeu a la meva nova entrada, del perqué la directiva ha renovat a Cercós?

  Per Joan Antoni el juny 13, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.