setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Una final per a la història, Manchester- Barça

25 maig 2009 – 20:49

Quan parlo de Pep Guardiola i del Barça em sento tan orgullós que no tenc qualificatius per descriure aquesta meravellosa temporada. Dimecres el Barça podrà assolir el triplet o no, doncs, quasi avui és el de menys, el que reialment importa és haver arribat fins a Roma, en aquestes condicions.
Jo avui m’agradaria que l’afeccionat culer tanques els ulls i recordes els últims anys del nostre estimat Barça i fes una valoració d’aquest, crec que serien molt pròximes a les meves pròpies conclusions; El conjugar el joc del Barça amb els magnífics resultats, té un desenvolupament que bé mereix un titular “Gran espectacle de futbol” Tot això per dir-vos que tot i tenir un equip fantàstic que jo denominaria el seu joc com” la fantasia del futbol “ i afegiria realitzada a la practica per futbolistes senzills, però professionals de gran qualitat, doncs, jo que he estat futbolista estenc aquest llenguatge del saber tocar, saber combinar, saber conduir, i saber finalitzar, tot això per anar conjugat amb el saber defensar en qualsevol moment i indret del camp, quan no disposes de la pilota, i no dubteu que el gran mestre de l’entramat és en Pep Guardiola.
Dimecres es podrà guanyar o no, que més dona, si guanyem, fantàstic i si no tot el que hem gaudit ho durem per avençat. Visqué el Barça! Visqué Sóller!
Si voleu entreu i fais el vostre comentari. Penseu que dimecres a partir de les 20 h. podem veure la final en el C.P. Victòria amb la pantalla gegant que instal•larà la Penya Barcelonista de Sóller, allà podem viure la gran nit blaugrana i podrem comentar la final.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.