setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller pràcticament ha assegurat la lligueta, ha guanyat a Genova de 1-2

17 maig 2009 – 22:03

El Sóller ha guanyat a Gènova, fantàstic!!!, el golejador solleric Ravi ha fructificat el triomf del conjunt de la Vall. Amb aquesta victòria assegura quasi quasi el jugar el Play of, no obstant això haurà de sumar un punt l’ultima jornada contra el Pla de na Tesa a casa, és més que probable. Desprès dels entrebancs d’aquesta temporada em dona la impressió de que el Sóller a la lligueta tindrà la sord de cara i pujarà, veurem i en parlarem.
El Port perd la gran ocasió cedeix dos punts al empatar a casa contra un dels cuers de la 2a. Regional, tot i guanyar la primera part de 2-0, a la segona la reacció visitant suposar aquest maleït empat que de poc serveix

 1. 3 respostes a “El Sóller pràcticament ha assegurat la lligueta, ha guanyat a Genova de 1-2”

 2. A veura si se classifiquen d una vegada i es cos tecnic sa deixa de donar sa culpa des mals resultats a sa mala sort, a ses baixes i als arbitratges i se donen conte de que, en s equip que tenen fan es ridicul tant de plorar. Son el entrenador i el seus ajudants que son molt dolents i volen desviar s atenció de sa seva incapacitat.

  Per toni el maig 17, 2009

 3. A veure si s’hi classifiquen, i es cos tècnic supera els mals resultats, sa mala sort, ses baixes i els arbitratges. I es donen compte que, en s’equip que tenen no fan es ridicul ni fan tant de plorar com diuen alguns. No són l’entrenador i el seus ajudants qui són dolents i volen desviar s’atenció de sa seva suposada incapacitat.

  (És qüestió de fe: un plantejament o s’altre poden ser valids, perquè sí. I així, fins s’infinit)

  Per Assistent el maig 18, 2009

 4. Ja veus, molta de comedia i molt de fins a l’infinit… M’hagues agradat que sa fase d’ascens fos una altre historia i els jugadors, que no tenen cap culpa agafassin el timó i guanyassin però aquest equip es un desastre en tots el sentits i dissabte el va veura tothom, mal dirigit desde banqueta i desde despatxos.

  Per toni el maig 31, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.