setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller perd, 0-1, i està en perill de no jugar lligueta

10 maig 2009 – 23:37

El pitjor no és perdre és la imatge que donen gran part de jugadors i cos tècnic al final del partit a l’hora de lliurar els trofeus quan abandonen el recinte i deixen als sollerics per recollir el trofeu de fires, una falta de respecte d’aquests personatges que hi diu molt en contra seva, però bé, quelcom et situa allà on es mereix. El Sóller es va merèixer millor resultat perquè a part de jugar millor va crear moltes ocasions per marcar, i va rebre el gol de penal. Doncs el futbol és així. Pereix mentida tenim el millor equip de Preferent i dúiem camí de no jugar ni lligueta, tant de bo que es superin aquests mals resultats.

AHIR DISSABTE EL PORT DE SÓLLER GUANYA AL CAMP DEN MAYOL A L´ALCUDIA.

De 3-1 amb gols de: Marc Mayol, Gerardo i Cuco. Els de Marin feren un bon partit davant un bon equip l´Alcudia, ja que va fer molt de futbol. Per tant  el Port li costa molt doblegar a n´aquest rival a destacar el bon partit de tot l´equip i el magnific gol de Gerardo.

  1. 2 respostes a “El Sóller perd, 0-1, i està en perill de no jugar lligueta”

  2. Tens raó Joan Antoni, un protocol amb tanta tradició dins el futbol com és l’entrega de trofeus s’hauria de respetar, i més per la Fira. Imperdonable. La imatge del club s’ha de cuidar. Per cert, el partit s’inicià sense la presència de les Valentes Dones (arribaren al camp amb el batle dos minuts després d’iniciarse el partit), així és que tampoc hi hagué la clàssica treta d’honor. Llàstima. Mal auguri pel que fou després el partit, malgrat el Sóller tudà claríssimes oportunitats de marcar. Un empat crec hagués estat just. Aquest final de lliga és decepcionant e inesperat, supòs que tothom pensa igual. Però ara és el pitjor moment per a rendir-se (això mai), encara que només sigui per l’estima a un escut i a uns colors. I d’això, està segur, anam sobrats.Aúpa Sóller!

    Per Toni Celià el maig 11, 2009

  3. Toni si que és veritat que les Valentes Dones han d´ésser puntuals, Però jo he presenciat partits de fires i no un ni dos, que no s´ha començat el partit fins que han arribat aquests personatges històrics, desgraciadamentaixò és el que hi ha…. res, una pena…..

    Per Joan antoni el maig 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.