setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Barça jugarà la final?

4 maig 2009 – 23:06

Avui dilluns a 48 hores del partit transcendental de semi final hi ha un cert optimisme pel que fa a l’afeccionat del Barça, es de suposar que no hi sigui al vestidor Blaugrana. Que farà el Barça? aquesta és la pregunta que ningú pot contestar avui, però que tothom li agradaria saber. Jo crec que tot i ser complicat, guanyarà, però ull; per fer-ho haurà de estar molt bé en defensa i les estrelles, Messi i don Andrés hauran d’aparèixer, efectivament contra el Madrid vaig repetir la frase. Guardiola ha de estar encara més encertat que a Madrid perquè el Chelsea no és el Madrid. Sabeu com jugarà el Chelsea?, doncs ben endarrerit, molt conservador i a veure si pesca en alguna contra.Com ha de jugar el Barça per guanyar? El Barça nomes sap jugar de una manera, a l’atac, estic segur de que Guardiola cercarà un procediment amb algunes variants en el seu sistema per sorprendre als anglesos.

  1. Una resposta a “El Barça jugarà la final?”

  2. bones joan antoni

    ja te vaig dir dissabte capvespre que si el madrid li sortia a nel barça a atacar se’n duria una golejada… i mira-ho, 2-6!
    el chelsea serà més prudent, hauran pres nota. esperaran darrera i sortiran amb perill a sa contra. si el barça marca primer, ells s’obriran i tornarem a golejar, si marquen ells primer, ho veig molt dificil poder passar.
    es primer que marqui serà finalista!

    Per lluis el maig 6, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.