setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Ja ho val, el Sóller perd a Sa Pobla,(4-3). El Port una festa, guanya de 5-0

5 abril 2009 – 21:19

Poquetes coses es poden dir sobre la derrota inesperada del nostre estimat Sóller.Aquest resultat m´ha tirat sota el meu comentari del setmanari d´aquesta setmana, ja ho diu un amic” si no el segueixes no pots comentar gaire”, quanta raor té, tot i que els meus comentaris sempre les faig sobre el resultat de cada partit. El Sóller no farà primer, segur, el Lloseti li dur 6 punts i és el Lider, a de venir a Sóller i és capaç de guanyar. Ja veurem.

Un triomf extraordinari del Port de Sóller davant el Victòria  que li donarà  energia positiva per els propers partits. La capacitat del portuaris fou de gran solidesa defensiva i tot i no fer un futbol brillant si fou efectiu, com ho acrediten el cinc gols marcats per: Gerardo dos, dos més Barceló i un R.Torrens.

 1. 7 respostes a “Ja ho val, el Sóller perd a Sa Pobla,(4-3). El Port una festa, guanya de 5-0”

 2. Molta pena me va donar no voure a ningú del setmanari sóller diumenge a la desfilada organitzada pro-viatge a Valencia. Nins de 9 a 12 anys que desfilaven per treure 4 “euros” i que ni tan sols s’els va donar una mica de propaganda al setmanari el día anterior i que a més ningú va fer acte de presencia. Me sap molt de greu.

  Queda vist que tan sols els tenim en compte quan tenen un nom, quan son famosos, quan els agafa la selecció, quan fitxen per un altre equip, però mentrestant res de res.

  I a més ni un sol regidor de l’ajuntament de Sóller, que no ha donat res a aquests atl.lots per el viatge (ni camisetes), que els hi lleven les subvencions…

  Després volem un CF Sóller a tercera però ens oblidam de la cantera, ido farem com sempre cercarem el “cavallet blanc” que posi els 4 euros i després patirem.

  Ah i ja se que per dir aquestes coses després sonc mal vist, però jo les coses les dic ben clares i tu ja saps Joan Antoni que tu mateix has reconegut que enguany ens tens totalment abandonats. Jo t’agraesc els teus comentaris cap a la meva persona, però m’agradaria molt més que siguin els atlots els protagonistes i que sigui a ells que els hi doneu importancia, jo no ho he de menester. Que surtin fotos seves i que els ajudin.

  Gracies

  Per Xus el abr. 6, 2009

 3. Esperava més del C.F. Sóller aquesta setmana davant el Poblense “B”. Pel que he llegit a la premsa, els locals sortiren molt motivats, i varen saber guanyar, encara que fós al temps de descompte. A més, Ramiro fou expulsat amb vermella directa, encara que no conec les circumstàncies, tot i que és un fet que es repeteix massa sovint al llarg de la temporada. Llàstima perque pens que és un gran jugador. A veure si diumenge es reacciona davant el Margaritense. No més val la victòria, però crec que serà un bon capvespre de futbol al Camp d’en Maiol. Aúpa Sóller.

  PD. No conec en profunditat el món del futbol base ni les seves problemàtiques, però les queixes de Xus pareixen justificades.Els nins i joves són el futur, i mereixen més ajudes de part de tots.

  Per Toni Celià el abr. 7, 2009

 4. Xus, si que es veritat el que dius, però el que et puc assegurar és que no puc fer més. Jo hi he dedicat molt del meu temps en el futbol base i ara crec que hi d´haber gent com tú que fasin coses ja sigui en el setmanari com també a traves d´internet, xus jo quan puc i en comvides sense poder venc però ho tenc de saber.Si no ho se com en aquesta ocasió, està clar que no he vingut.

  Per Joan Antoni el abr. 7, 2009

 5. no era una crítica cap a la teva persona ja que al Setmanari sou molts i jo me sap greu perque he fet feina amb voltros i per voltros.

  Desde el principi que estic de coordinador vos vaig facilitar la feina i cada dimarts vos pas les croniques de tots els partits perque no tengueu que estar cridant a un o l’altre i quan s’ha de menester un cop de mà per part del setmanari i aquest no arriba…te sents mal.lament. I repetesc que es per els atl.lots perque l’acte va esser per ells, no per el club, ja que el club no va voure ni vorà un duro d’aquest acte ja que tot es destinarà al viatge.

  Salut a tots i a veure si tenim sort i els atl.lots poden disfrutar d’aquets dies que si jo tengués la seva edat segur que faria molt de vespres que no dormiria.

  Per Xus el abr. 8, 2009

 6. Hola Xus. Feia estona que no sortia per aquí, però avui veig que jo també tenc motius per tenir “molta pena” del que has escrit. Veig que no has estat molt concentrat en llegir les informacions que surten al Sóller. T’equivoques a les totes Xus, el setmanari sí que va treure un escrit anunciant la desfilada de la que parles, ho has de mirar millor, ara bé, si l’extensió que es va dedicar no us era suficient, això tenia un bon remei, contractar un espai publicitari del tamany que volieu i segur que hagués sortit ben gran, aixó sí, s’ha de pagar, mentres que l’informació és gratuïta i com a talt, l’extensió és a criteri del setmanari. A més, com tú dius, com a col.laborador que ets passant les informacions puntualment (aixó em consta i que ho fas molt bé també), segur que t’haguessin fet un bon preu i més per la causa que és. I te segueixes equivocant quan dius que no hi havia ningú a l’acte. Nom: Mª Jeroni i de llinatge Reynés, te basta o vols també el DNI?
  Em sap greu Xus que tú hagis tengut aquesta errada. Tal volta no es culpa teva i ho és de part de l’entorn que t’han informat malament, però abans de sortir a la llum fent certes afirmacions cal, com deim en termes periodistics, contrastar les notícies, no te pareix?
  Ara, si comproves que és cert el que te dic, també seria convenient una mínima rectificació a la crítica que has fet, com dius tú, parlant clar i a la cara (jo també ho faig com veus) i de tots els adjectius que has utilitzat després, fruit crec del moment en calent.
  A n’aquest poble sempre passa el mateix, es valora més el que es deixa de fer al que es fa setmana rera setmana, emprant un símil futbolístic, criticam més aquell jugador que falla moltes ocasions de gol que aquell que no en te cap en tot el partit. Jo sé Xus que tú ho entens perfectament. Una abraçada i que aquestes iniciatives tenguin l’èxit esperat

  Per Andreu Vivas el abr. 8, 2009

 7. Ido, molt be.

  Me sap greu que na Isa s’hagui sentit aludida, perque sempre ha estat a punt quan l’hi he demanat, en cap moment he vulgut personalitzar i així ho he dit.

  Voltros com a Setmanari teniu una visió, compartida o no per jo i jo en tenc una altra que no te perque esser compartida per ningú més. Tots som lliures de pensar i opinar com volem. Voltros teniu les vostres secció d’opinió.

  A na Jero l’unic que li puc donar son les gracies per l’ajuda que ens ha donat per fer aquest acte, sense ella no s’hagués pogut fer.

  Demano disculpes a tots aquells que s’han sentit aludits, però jo el meu sentiment es el mateix i tenc motius perque jo era allà.

  Però cap problema seguiré essent el dolent, com sempre, perque jo ho dic a la cara, mentres que d’altres que son molt ben vists te la claven per l’esquena ( I NO VA PER VOLTROS)

  Per Xus el abr. 8, 2009

 8. Xus, veig que no has entés res del que t’he dit, o no ho has volgut entendre. La teva contesta no te cap sentit. Per un costat poses pel mig gent que jo no t’he anomenat per res i per l’altra no veig cap justificació del que t’he rebatut. La cosa és ben clara, informà o no el Setmanari? Era allà o no el Setmanari? No veig cap resposta a cap de les dues questions.
  Si els teus motius són de no seguir discutint, em pareix molt bé i ho accepto, però veig que ens costa molt posar la marxa enrera quan ens equivocam.
  I una darrera cosa Xus, per mi no ets el dolent de res, m’agrada que sempre vagis amb la cara pel davant, jo penso el mateix que tú, però una cosa és donar la cara i l’altra és ficar la pota i no voler-ho admetre. En aquest cas no és questió d’opinió, o ha estat d’una manera (la que tú digueres) o de l’altra (la que jo vaig respondre), o balnc o negre, no hi ha interpretacions. De totes maneres Xus, tampoc és tan important el tema, només convenia deixar les coses clares, el més important és l’iniciativa de fer coses per aquests al.lots i amb això crec que si podem opinar i aquí sí que coincidim.
  Així ho veig i així ho dic (final de les meves contestes).

  Per Andreu Vivas el abr. 9, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.