setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller cedeix dos punts a casa davant el Margalidà,(1-1)

12 abril 2009 – 20:52

El Sóller altre cop reb la persecusió arbitral i és privat d´una victòria a Sóller davant el Margalidà; dos gols anul-lats i el zero a u  en clar  fora de joc, en són la causa. El gol del Sóller fou l´autor  Ravi, encara en el transcurs de la primera part. Una injusticia més i ja són bastantes.

  1. Una resposta a “El Sóller cedeix dos punts a casa davant el Margalidà,(1-1)”

  2. Per mi el resultat fou just. El partit fou ben entretingut,amb bastantes oportunitats a les dues porteries (més a l’àrea visitant) i amb dos bons equips de Preferent que lluitaran fins al final per ser la propera temporada a Tercera. El Margaritense clarament va venir al Camp d’en Maiol a pels tres punts, i el Sóller en tot moment cercà la victòria, però en algunes fases -i ho dic com espectador- notava certa impotència per superar la defensa contrària. El que sí vaig veure va ser una entrega immensa per part de tots els jugadors. En aquest aspecte crec que avui els del Sóller només es mereixen elogis…
    Comentari apart es mereixen els àrbitres… Efectivament anu.là dos gols al Sóller -un a cada part-, i el segon crec que era totalment legal, però… No crec en persecucions de cap tipus, supòs que és molt difícil fer d’àrbitre i/o linier-man, i que les seves decisions -acertades o no- formen part del joc del futbol.
    És curiós, però el matí vaig veure per IB3 el Constància-Mallorca B, que en general fou jugat amb molta noblesa pels dos equips i on l’àrbitre arribà a expulsar fins a QUATRE jugadors (dos a cada equip)i vaig pensar: “Ja són ganes de fer-se el protagonista televisat”.
    Que més dóna. Encara queda Lliga, i el Sóller ha de pensar en guanyar els propers partits: diumenge a Sant Llorenç d’es Cardessar i el proper aquí, davant el Llosetense. Rendir-se segur que no passa pel cap dels nostres braus jugadors. Aúpa Sóller!!!

    Per Toni Celià el abr. 13, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.