setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM es despedeix del Palma Arena amb derrota davant el San Jose, 74-81

4 abril 2009 – 21:04

El Sóller J. Mariana perd l´últim partit a casa davant la seva aficció. Res a dir el SJM ha fet  més del que podia fer i a hores d´ara tenim més del que ens mareixem.
Quina pena ni el darrer partit s´ha pogut jugar a Son Angelats, a mi no en ve de nou, pareix mentida tot l´hivern a plogut i ni una gotera i justament aquesta setmana que hi havia l´inauguració han aparegut filtracions d´aigua. Vosaltres com ho veis? jo gens clar.

 1. 2 respostes a “El SJM es despedeix del Palma Arena amb derrota davant el San Jose, 74-81”

 2. Hola estimat Joan Antoni.
  T’escric perquè no compartesc del tot el teu escrit, sobretot a la frase on deixes caure l’expressió “el SJM ha fet més del que podia fer i a hores d’ara tenim més del que ens mereixem”.
  Per a mi, seria molt millor dir que el SJM ha fet més del que a priori ens imaginàvem i que a hores d’ara tenim el resultat d’un gran treball fet amb molt d’esforç (tant tècnic com econòmic). Crec que hi ha una certa diferència. El SJM té pressupost per estar a la meitat de la taula, té jugadores de nivell i té tot un poble al darrera que recolze aquest equip. Per quest motiu, crec que Sóller té el que es mereix, no més.
  En un altre ordre de coses, no m’és grat dir que els meus pronòstics després de l’eliminació de la Copa de la Reina, s’han complert i em costa pensar que es pugui adreçar aquesta línia descendent del nivell de joc d’ençà d’aquella data. Jo deia que el sis inicial estava sobrecarregat de partits i la banqueta mancada de minuts, i que això ens passaria factura. Mal no ho hagués dit!, perquè des d’aquell dia l’equip ha baixat el seu rendiment notòriament.
  Tu, amic Joan Antoni, em contestaves dient que “avui la labor den Jordi Méndez és inqüestionable pel que fa a les rotacions de banqueta” i que “ell (Jordi Méndez) més que ningú sap el que ha de fer”.
  No dubt que en Jordi sap 10.000 vegades més de bàsquet que jo, però jo tenc ulls, orelles i criteri que em serveixen per veure, escoltar i raonar. Una abraçada

  Per Toni el abr. 10, 2009

 3. Toni, gràcies per les teves entrades al Blog.
  Només vui puntualitzar un petit detall.Quan vaig dir:”tenim el que ens mareixem” et puc assegurar que no anava per l´aficció. L´aficció és soberana i la nostra magnifica. No, anava per el tan desitjat pavelló,i ho vaig relacionar amb els resultats de l´últim tram. Ës molt trist el que ens passa sempre a SÓller.

  Per Joan Antoni el abr. 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.