setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Altre cop el Sóller perd a fora i està en perill la lligueta.2-0.El Port guanya a Collera,2-3

19 abril 2009 – 21:53

El Sóller torna a caure a fora, aquest cop davant un rival assequible ja que està en la zona baixa de la classificació. El del Sóller ja és per tenir-ho en compte, no és normal la situació de l´equip de la vall, té un bon equip i els resultats no s´ajusten a la qualitat de la plantilla.

El Port de Sóller dur els tres punts de Collera i s´aproxima al cap de la taula. Els de Marin tot i fer una primera meitat bastant fluixeta ( 1-o) a la segona es posaren les piles i donaren un recital de joc i gols demostrant la seva bona condició fisica i de joc ofensiu, els gols de: Barceló,Mayol, i Gerardo, donaren la victòria a un Port en ganes d´ascens.

 1. 2 respostes a “Altre cop el Sóller perd a fora i està en perill la lligueta.2-0.El Port guanya a Collera,2-3”

 2. És un resultat preocupant, a pesar de que he llegit les cròniques i parlen de “gran espectacle” i de “partit igualat, amb dos equips que jugaren a l’atac”. No vull llevar mèrit a la victòria del “Carde”, però és evident, com dius, que el Sóller té equip per molt més. Aquest diumenge esperava la victòria. Com espectador, no sé on pugui estar el problema. Si tenim un bon equip i, en principi el “míster”, Sr. Cercós, és un home amb molta experiència com entrenador, no val que la culpa sempre hagui de ser dels àrbitres…
  El que sí pens és que ara la situació és delicada. Quedar fora de lligueta seria un fracàs monumental a nivell de club (aquí entram tots: directius, jugadors, tècnics, socis,aficionats…), i queden partits molt compromesos, com el proper diumenge al Camp d’en Maiol que ens visita el Llosetense. Però siguem optimistes, i crec que és important que els jugadors es sentin recolçats. Què manco es pot oferir als valents que defensen cada diumenge els colors locals? Aúpa Sóller!

  Per Toni Celià el abr. 21, 2009

 3. Si no vaig equivocat el 6 i el 7 juguen contra els campions d’Eivissa i Menorca per lo que crec que aquets seran rivals més asequibles que no si quedes 4 o 5 que jugues contra el 2º i 3º, per lo que si el Sóller queda 7º pot esser bó.

  Jo per motius familiars no he pogut assistir als partits del Sóller, però vull donar la meva opinió.

  Els temes arbitrals, crec que tots els equips sempre es poden queixar ja que es la mateixa cançó de sempre,a vegades t’afovereixen i a vegades no. Record que a principi de lliga (fins a decembre si no vaig equivocat) alguns equips es vàren queixar del arbitratges que sufrian quan jugaven contra el Sóller i ara es al revés. No puc opinar perque no ho he vist però no m’agrada aquesta excusa.

  Lo de la Pobla me pareix molt penos, m’explicaré. He jugat molts d’anys amb el Sóller i amb el Port de Sóller i de sempre quan jugavem contra el Poblera o el Casa Miss sempre duiem les botes de tacos i les botes de goma perque mai sabiem a on jugariem i sempre ens enteravem quan arribavem allà, així que no entenc perque enguany hi ha aquesta problematica.

  A part d’aixó estic totalment d’acord en voltros de que el Sóller te qualitat suficient per assolir el campionat i com a mínim assolir la lligueta, vull recordar que va haver un any que amb tota la plantilla de jugadors de Sóller excepte el porter Canet quedarem campions de Preferent, per aixó sempre defensaré i sempre, que pugui i me vulguin, traballaré per la pedrera de Sóller

  Una victoria diumenge pot donar pràcticament la lligueta, una derrota…m’estim més no pensar-ho.

  La veritat es que si hagués molt més seguidors com en Toni diumenge el camp hauria d’estar com aquells partits contra el Campos i l’Alaró que ens donaren el campionat fa un grapat d’anys.

  A veure si entre tots aconseguim atracar de nou els aficionats al Camp d’en Maiol.

  Força Sóller

  Per Xus el abr. 21, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.