setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C.F.Sóller venç i convenç, doblega al Calvià ,3-0

1 març 2009 – 22:29

Tot i que el primer temps no es marcaren gols si que el Sóller tingué algunes oportunitats per marcar. A la represa Rafita per partida doble i Marc Tovar amb els seus gols varen culminar la victòria del Sóller que li donarà una forta motivació per a vinents enfrontaments.

  1. 3 respostes a “El C.F.Sóller venç i convenç, doblega al Calvià ,3-0”

  2. Al descans el Sóller ya guanyava 1-0

    Per Assistent el març 2, 2009

  3. amic assistenc en el descans segons els corresponsals de prensa del Balears i de Diari de Mallorca el Sóller i el Calvià estaven empatats a zero, dona un cop d´ull al diari de balears a la cronica del Sóller- Calvià i el veuràs.Jo no hi era en el partit.

    Per Joan antoni castanyer el març 3, 2009

  4. Desde el meu punt de vista, és cert que el Sóller va vèncer, però ja no tenc tan clar si va convèncer a l’avui minvada però fidel afició local. Ho dic perque el joc del nostre equip no fou el que tots esperàvem, especialment la primera part, que acabà, i en don fe, en empat (0-0),i amb un Calvià ben posicionat damunt el camp i que a més creà alguna ocasió de perill. Al manco a la segona part arribaren el gols de Rafita (2) i Marc Tovar (quins dos excel.lents davanters!) que feren possible aquesta important victòria, certificant el bon camí de recuperació que ja s’ha iniciat per afrontar la fase definitiva de la Lliga. De tots formes, d’aquesta plantilla es pot demanar molt més del que ens oferiren diumenge, i tots desitjam que aviat torni el bon futbol al Camp d’en Maiol. Aúpa Soller!

    Per Toni Celià el març 3, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.