setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C.F.Sóller perd a Son Servera i davalla a la quarta posició.(3-1)

22 març 2009 – 23:24

El Sóller de Ferran Cercós no pot guanyar a Son Servera i cau a la quarta posició de la classificació, després de que la setmana passada assolis el lideratge tot feia suposar que trauria un resultat positiu de Son Servera, per a conservar el privilegi de la taula, idò no, tal volta la propera setmana.

 1. 4 respostes a “El C.F.Sóller perd a Son Servera i davalla a la quarta posició.(3-1)”

 2. el port de soller ha deixat d’existir? ja no se’n fa cap comentari!

  Per un el març 23, 2009

 3. Joan Antoni, està molt bé l’aclariment que fas sobre la rumorologia al setmanari. Així hi tot sempre he pensat que hi ha qüestions de l’àmbit personal que no importen a ningú (fora del teu cercle íntim), i quedi clar no ho dic pel teu aclariemt, si no pel que la gent va dient d’un i altre.
  Tots sabem que l’esport de molta gent és aquest: xerrar dels altres. El que saben, el que s’imaginen, el que voldrien ser ells i no s’atreveixen, …
  Un amic

  Per Sant Ramon de Penyafort el març 23, 2009

 4. Vist el bon partit de la setmana anterior davant el Xilvar, el resultat ha estat una decepció pels qui esperàvem un resultat positiu, tot i que les cròniques que he llegit del partit indiquen que el Serverense fou superior al Sóller, malgrat aquest s’avançàs en el marcador ben prest gràcies al gol del brau Ravi. Enhorabona al rival, així és el futbol, i demostra la competitivitat de la Preferent. Ara cal esperar el partit de diumenge al Camp d’en Maiol, on ve el Felanitx. Una victòria tornarà a posar el Sóller a to, segur. Una derrota… ni ho vull pensar! Aúpa Sóller!!!

  Per Toni Celià el març 24, 2009

 5. Amic de Sant Ramon, moltes gracies pels teus bons consell. Jo soc concient de que el fet d´esser una persona coneguda en un moment o altra poden xerrar de mi, això avui no m´ha preocupa. que fasin el que vulguin.

  Per joan antoni el març 24, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.