setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El C.F.Sóller li costa guanyar al Felanitx,(3-1) i el Port empata a Lloret,(1-1)

29 març 2009 – 21:01

El Sóller tot i anar guanyant de 2-0 en el descans amb gols de Ravi i Toni Sampol a la represa li costa doblegar al Felanitx, perqué, Tovar en pròpia porta va marcar pels felanitxers, a punt varen estar d´empatar i si no ho feren, fou gràcies al porter solleric Mario, que va fer una serie d´aturades de molt de mèric. A les darreries Nico  va sentenciar el partit amb un gol que arribà a consequència d´una magnifica jugada de Ravi.

El Port de Sóller empata a Lloret, u a u , ambdos gols foren marcats a la primera meitat  i de penal, s´avensaren els locals i Marcos anivella el marcador. Un punt és poc, però menys és res.

  1. Una resposta a “El C.F.Sóller li costa guanyar al Felanitx,(3-1) i el Port empata a Lloret,(1-1)”

  2. És cert, hi va haver una petita fase de la segona part on el Felanitx va fer mèrits per empatar, però el Sóller va saber aguantar, amb un Mario espectacular. A més, l’àrbitre va anul.lar un gol a Rafita, per falta prèvia que no vaig veure, per mi del tot legal. En conjunt, el Sóller fou superior. Però bé, lo important són els tres punts, ja que Llosetense i Esporles no afluixen. També vull fer dos apunts:1) Em pensava que el segon gol del Sóller fou de Toni Sampol, de remat espectacular de cap.2) Amb el Felanitx jugà el veterà Nofre, històric davanter del Manacor. Ell i el nostre Tito, ambdós diumenge damunt el Camp d’en Maiol, són jugadors encara en actiu però pertànyen a una altra època, que els aficionats recordam amb nostàlgia, i que esperam algun dia tornar a reviure. Però bé, ara el més important és guanyar el proper partit de diumenge a Sa Pobla. Aúpa Sóller!!!

    Per Toni Celià el març 30, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.