setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Demà divendres dia històric pel bàsquet solleric, el SJM juga la Copa la Reina

5 març 2009 – 23:22

Demà divendes coneixeràn un poc més Sóller, si amics, tots els partits en són televisats, a més la Copa la Reina té una gran interès per a molta de gent. Demà divendres el Sóller J.Mariana farà història en el mon del Bàsquet Balear i Nacional.
Hi ha moltes possibilitats de passar la primera ronda i jugar semifinals . Les jugadores de Jordi Méndez tenen la llisó ben estudiada no dubteu que el SJM jugarà les semis. Entrau i jugau; Qui serà el campió de la Copa la Reina?. Fins diumenge

 1. 4 respostes a “Demà divendres dia històric pel bàsquet solleric, el SJM juga la Copa la Reina”

 2. Molta sort a tota la familia del Mariana per aquest cap de setmana.

  Facin el que facin ja han fet molt mes de lo que cualsevol esperava a principi de lliga.

  I tal com li vaig dir a na Maria Moreno si queden eliminades que disfrutin dels embutits de Salamanca per que s’ho mereixen.

  Per Xus el març 5, 2009

 3. idò no… ses teves previsions, per desgràcia de tots, no s’han complit.
  Banqueta massa curta?

  Per pere el març 7, 2009

 4. Jo pens d’una altra manera. Crec que banqueta n’hi ha, perquè si contam hi ha 4-5 jugadores assegudes (Maria, Saray, Esther, Paola i alguna més). El tema està en, quants minuts han jugat aquestes jugadores durant tota la lliga? I, per tant, quants minuts duen a les cames el cinc inicial de cada partit (Laura, A.P., Licet, Gisela i Murriel)? Si recordau el partit contra l’Olesa tan AP com Mu sofriren de sobrecàrrega a les cames, però es seguí confiant en elles per jugar! El que no es pot pretendre és esperar que una banqueta que no gaudeix de minuts a la lliga estigui amb suficient confiança per jugar cinc minuts a la Copa i et solucioni els problemes. I un altre apunt. Si causen baixa una pivot i una base, com és que es fitxa una aler quan ja n’hi ha a l’equip i a més, gairebé no jugà? La meva conclusió és que el cinc inicial està rebentat i la banqueta no gaudeix de confiança. Però els resultats són els que manen i a la vista estan! Amunt Mariana!

  Per Toni el març 11, 2009

 5. Amic Toni, la teva opinió és del tot respectable, però avui la labor den Jordi Méndez és inquestionable pel que fa a les rotacions de banqueta, la magnifica linia de l´equip així ens ho confirma, jo tal vegada no soc la persona indicada per sortir a defensar la tasca de Jordi, però si vui expressar el que pens i de moment crec que baix el meu punt de vista el rendiment de l´equip és força bo i ell més que ningu sap el que ha de fer.

  Per Joan Antoni el març 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.