setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Temes i detall de bàsquet del SJM a tenir present

23 febrer 2009 – 23:56

Ben aviat ens anirem a Salamanca, perqué el nostre equip  femení de bàsquet  Lliga Femenina hi ha de jugar la Copa la Reina. Segur que hi haurà una representació de la Federació Balear de Bàsquet. Fins aqui res a dir. L´altre dia vaig trobar un amic ben documentat i em va fer varies preguntes,  em demanà:  Quantes jugadores del Centre de Tecnificació juguen amb el Jovent?  jo no ho sabia cert i vaig respondre; En se que:  ni  ha algunes. I quantes amb el Mariana? cap vaig dir jo. Ell, afirmà: Sabem que el Mariana en vol, però… Qui és que no vol que  en venguin? Senyors de la Federació tenguin present que a Sóller tenim un equip de Lliga Femanina i les millors jugadores joves de Mallorca haurien de jugar amb l´equip de Primera de Sóller, perqué així tendrien  la possibilitat de poder jugar a Lliga Femanina.

  1. Una resposta a “Temes i detall de bàsquet del SJM a tenir present”

  2. Lo mes trist es que entre els altres clubs de Mallorca estam pagant la posible salvació de un equip profesional que no han sabut gestionar. Per que hem de pagar noltros el desastre economic del Jovent?.
    No mes vull recordar que part dels doblers que pagam a la federació sen van a la formació de jugadores que lluiten per salvar al Jovent.
    Al Mariana no li donen opció a disposar d’aquestes jugadores. Crec que es evident que a la Feb. li interesa tenir els equips a Palma.

    Per Jaume el març 12, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.