setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Fantàstic, El Sóller J.Mariana guanya amb solvència al Mann Filter Saragossa, 74-91

14 febrer 2009 – 20:34

Gran victòria del Sóller j Mariana a Aragó, davant el Mann Filter. Partit complet del col-lectiu de Jordi Méndez, on el treball d´equip fou força destacat, sient les estrelles  Eipi i Gisela amb 28 i 23 punts anotats. Aquesta victòria ha arribat en un bon moment   i  donarà una gran confiança a l´equip.

Fa un moment he pogut saber  la lesió de la magnifica base del SJM, Gabi Ocete, posiblement és greu, pareix ésser que té un trencament en el lligament del peu, tot i que a hores d´ara no es pot confirmar    certament  la gravetat de la lesió, mentrés no li fasin les proves  mediques oportunes.  Li vui fer arribar el meu suport a na Gabi.

 1. 2 respostes a “Fantàstic, El Sóller J.Mariana guanya amb solvència al Mann Filter Saragossa, 74-91”

 2. Cert, l’equip va tornar a desplegar un joc de conjunt, exhibint a través de n’AP, Gisela i Murriel una gran capacitat anotadora. Fantàstic! Enhorabona a tot l’equip!
  El proper dissabte al Palma Arena se’ns presenta un partit interessantíssim! 4at. classificat contra 3er! El Rivas vendrà en ganes, ha perdut els dos darrers partits, i tan sols està una victòria per damunt el SJM…

  Referent a la mala notícia que afecta a na Gabi, em solidaritz amb les teves paraules i li desig una ràpida recuperació.

  Per Xesc el febr. 15, 2009

 3. Uep! he contat malament! són dues victòries les que el Rivas treu al SJM… no hem de correr tant! però dissabte pot sí, sigui una.

  Per Xesc el febr. 15, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.