setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Collera també guanya a Sóller, 1-3

15 febrer 2009 – 22:04

Em compte el meu amic Toni Rullan:” el Collera ens ha donat un bany, sobre tot a la segona meitat. Nico ha marcat en el primer minut, tot feia pensar que el Sóller podia guanyar amb comoditat, però no feia mèrits perqué fos així, faltan dos minuts pel descans el Collera empata. A la segona part, un desastre, el Collera marca l´u a dos en el minut 74, i en el 94, l´u a tres.” Ramiro un cop acabat el partit, es prou clar: “Una desfeta, hem jugat molt malament. Nosaltres ho hem de treure” És prou clara l´expressió del jugador solleric.

  1. 2 respostes a “El Collera també guanya a Sóller, 1-3”

  2. La veritat és que el partit fou decepcionant, amb un Sóller en molts de moments perdut damunt el camp, i tret del gol inicial, amb poques oportunitats que no es varen saber definir. Pot ser l’equip estigui anímicament un poc “tocat” El Collerense bé, va fer el seu partit, té gent de qualitat a totes les línees, amb bona direcció desde la banqueta, i a més hi posà més ganes i fe en la victòria. Resultat just idò. Me vull quedar amb la frase de Ramiro: “Noltros ho hem de treure”. Urgeix una reacció clara la propera jornada. L’esperança és el darrer que es perd. Aúpa Sóller!!!

    Per Toni Celià el febr. 18, 2009

  3. Toni Celià, és un home de futbol i és concient de les carències que ara té l´equip i la primera és una desmotivació molt gran i això només s´ha soluciona amb un canvi de direcció i crec que no basta el que diu en Ramiro. El que si estic segur és que en Toni estima molt el sóller.

    Per Joan Antoni Castanyer el febr. 18, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.