setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

L´Olesa primer rival del SJM a la Copa la Reina

27 gener 2009 – 23:28

Ens ha tocat l´equip que més m´agradava per a quarts. L´Olesa és un equip assequible les dues vegades que hem jugat contra elles els hem guanyat cada pic, un amistós a casa seva i a la lliga al Palma Arena. Que passarà a Salamanca? doncs, jo tenc fe de que passarem a semifinals, desprès, Déu dirà. De moment gaudirem del fet de poder jugar la Copa la Reina, aquesta es la gran oportunitat de veure un equip de Sóller prendre part d´un esport d´alta competició, això no es pot perdre!!!.Entrau i opinau, que farà el Sóller J.Mariana a la Copa la Reina?

  1. Una resposta a “L´Olesa primer rival del SJM a la Copa la Reina”

  2. És massa prest encara per dir-ho, queda un mes de dura competició de lliga regular on tots els equips s’hi juguen molt. El nostre, potser, és el que s’hi juga menys, doncs la salvació ja està assegurada, però… qui li pren el caramel a l’equip d’intentar estar en el play-off?
    L’equip anirà a per totes a la lliga durant aquest mes, ens resten partits molts durs, per tant, la preparació física i mental de l’equip serà la clau per afrontar la Copa de Sa Majestat a Salamanca. L’equip que arribi més fresc de cames i de idees, se’n durà la Copa.

    Per pere el gen. 29, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.