setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SjM perd en el Palma Arena, n´és el benefactor el Celta,65-67

25 gener 2009 – 1:26

El SJM no va saber trobar el joc adequat per poder superar al Celta que fou millor en el 1er i 2on quart. En el tercer la reacció de SJM fou fulminant i d´ anar deu a darrera es  va posar un per davant en el final d´aquest acta. El darrer quart molta igualtat,  va guanyar el que més encertat va estar, la victòria s´hagués pogut decantar per un costat o per l´altre. Una pena però així és el bàsquet.

 1. 2 respostes a “El SjM perd en el Palma Arena, n´és el benefactor el Celta,65-67”

 2. Me sap greu Joan Antoni, però avui he de ser un poc crític, no en tú sinó en l’equip.
  A 24 segons pel final del partit i tens la pilota, ostres!! fes un atac llarg, i intenta encistellar a falta de 2 o 3 segons! Que la fiques, au idò, les obligues a encistellar i apenes queda temps. Que no la fiques, defensa a mort i intenta força la pròrroga! Però intentar anotar a falta de 14 segons… errada d’infantils!! Aquesta vegada, estirada d’orelles!!

  Salut!

  Per Xesc el gen. 25, 2009

 3. Molt bé Xesc, aquesta es una apreciació perfecte dels últims 24″, tens tota la raor,i no vui sortir en defensa de ningú,perqué tot i que jo desde la tribuna del Palma Arena vaig sentir un comentari de l´entrenador que més o menys va dir: “Demasiado pronto” els fets ens fan veure que va ser una errada infantil com bé tú dius. Els partits així ajustats es guanyen i es perden per badedes d´uns o altres. Al Mariana li pasà el mateix presisament a casa del Celta, per això en el final del meu conentari dic; és una pena això és bàsquet. Moltes gràcies Xesc estic content per el teu comentari.salutacions.

  Per Joan antoni el gen. 25, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.