setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Tant fa si el Sóller Mariana no ha tingut una bona actuació, el resultat canta 76-70

2 novembre 2008 – 1:34

Tot el temps anarem a remolc d´un equip, el Saragossa, que té un grapat de jugadores de qualitat. Les nostres perletes  no han jugat bé, ni han estat fines en els dos primers quarts que han perdut el control tant defensa com a n’atac i amb un final trascendental en el tercer que empataren. Altra cop l´emoció  ens ha invadit els nostres cors i l´incertessa del marcador a l’últim acte, amb  final d’infart que han sabut finiquitar de manera favorable. El Sóller Mariana no ha jugat bé, però a mi tant em fa, l’important és la victòria i hem guanyat.

 1. 2 respostes a “Tant fa si el Sóller Mariana no ha tingut una bona actuació, el resultat canta 76-70”

 2. Estic d’acord amb tú, a la competició d’èlit la victoria és molt important, no serveix de res jugar molt bé i acabar perdent. Per tant, la satisfacció que tenim tots els seguidors del SóllerJM és total, una victoria més per assegurar la permanència.
  Veurem fins on pot arribar aquest equip, crec que ara mateix no ho sap ningú… El que sí sabem, és que l’equip té capacitat per: sofrir, reaccionar, remontar, tenir control i gunayar! Per tant, disfrutem del moment!

  Per Xesc el nov. 2, 2008

 3. A part de gaudir sa victòria, ara ja només ens cal preparar el dificilíssim partit de diumenge a Rivas, pista del líder.
  Segurament perdrem, direu que som pessimista, però jo preferiria dir que som realista.
  Tant de bo guanyem, atenció! Però qui realment ha de ser optimista és el cos tècnic i les jugadores. Jo només vull preparar-me per si perdem! Jejejeje.

  Per pere el nov. 2, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.