setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Volei Sóller en escena, diumenge presentació a les 17 hores

20 novembre 2008 – 22:59

Un poc tard, però mai és tard si s’arriba d’hora. El Volei presentarà a tots el seus equips diumenge. Aquests tipus d’esdeveniments sempre són importants per donar a  conèixer qui és el que juga a volei i als al·lots fan una vega perque és un dia de festa. De entrada he de felicitar a la gran família del volei per les ganes que tenen de que tot surti bé. Pel que fa a l’aspecte esportiu els seniors han començat molt bé, com em deia el meu amic Albert de la bona feina que fan els grans. I també bona tasca de les infantils que entrena el Presi Alfons Ramon, idò a seguir pel mateix camí o per un millor.

  1. 2 respostes a “El Volei Sóller en escena, diumenge presentació a les 17 hores”

  2. Moltes gràcies Joan Antoni per dedicar el teu espai al nostre estimat esport, el volei. Aquests esports minoritaris necessiten del recolzament dels mitjans de comunicació més que els grans esports, ja que aquests darrers se serveixen d’ells mateixos per a congregar gent i recursos. Esperem que assisteixi molta gent i poguem passar una estona agradable tots junts. Veure la cara d’alegria dels más petits sortint enmig dels aplaudiments, és increïble. Jo encara record aquesta sensació, et queda marcada de per vida. Una salutació

    Per Toni el nov. 21, 2008

  3. Com diu en Toni, el millor de tot es veure la cara dels més menuts entre aplaudiments i música corrent pel passadís. És com quant veuen el Pare Nöel o els Reis Mags i no s´ho acaben de creure……inoblidable.

    Per Albert el nov. 24, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.