setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Port de Sóller guanya dissabte 2-0. El Sóller empata de penal a les darreries, 1-1

16 novembre 2008 – 21:50

El Port de Sóller, ahir dissabte, va guanyar amb gols d’Alexis i Lluc, mantenint  així un dels primers llocs de la classificació. El Sóller cedeix un empat a casa davant el Poblera B.  Abans de començar tot feia pensar que el Sóller guanyaria. En el transcurs del partit tot pareixia perdut i al final va compereixer la sort dels campions i Ravi transformà  el penal que li va suposar l’empat.

  1. Una resposta a “El Port de Sóller guanya dissabte 2-0. El Sóller empata de penal a les darreries, 1-1”

  2. Hola míster. Volia donar l´enhorabona als dos equips de la Vall que estan fent disfrutar a tothom. Desde fora he de dir que personalment tenia l´impressió de que el Sóller passaria pena per tots els problemes interns i la fuita de part dels jugadors de l´any passat. M´en alegro de que estiguin a dalt.
    També volia fer menció al Sénior del Club Volei Sóller del que formo part. Ningú es pot imaginar el que suposa per a tots les 5 victòries que duim enguany. Lluny d´esser facil com pot semblar, han estat victories lluitades i dificils, aconseguides fent feina amb il-lusio i sobretot amb molt bon rotllo. Hi ha un grup huma fantastic. Només aixi s´entén que una tropa de “treintañeros” i qualque “cuarentón”, amb fills, dones, maldecaps i poc temps lliure, segueixi “al pie del cañon” any rera any. És una llàstima que no existeixi relleu generacional perque es Sénior masculí ningú sap fins quant durarà…..salut a tohom!

    Per Albert el nov. 17, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.