setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Bàsquet, Cicloturisme, futbol, i avui de res més us vull parlar

4 novembre 2008 – 0:05

El primer em fa ganes felicitar a Jordi Méndez i a la seva plantilla, són bones professionals, jo estic agraït del molt que em fan gaudir, com bé diu el meu amic Pere; és possible que diumenge es pugui perdre, doncs només és possible, “qui sap que passarà demà”. Si algú vol donar el  resultat, que el doni. Jo crec que la pilota està a la teulada, ja veurem cap on cau.

 Cicloturisme  un esport per passar-ho bé. Diumenge, fou una pena que plogués, però la prova es va fer, felicitacions per a tots, seu uns esportistes de cap a peus. També felicitar a l’equip den Joan per el valents que són, enhorabona amics.

El Sóller i el Port van agafats de la mà, per un costat el Sóller guanya i diverteix a la seva parròquia i per l´altra el Port no volgué  ser menys i en fa un sac al Lloret. La gent del futbol avui està satisfeta per la bona ratxa que duen ambdos equips sollerics. El Bàsquet i el futbol  solleric fan tenir la gent contenta i això és molt bo.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.