setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller Mariana guanya a Vigo, 63-65

12 octubre 2008 – 18:55

Tot i que el meu estat d’ànim, avui, és molt baix, sí vull felicitar al Sóller Mariana i a tota la nostra afició per la victòria tan important aconseguida a Vigo.

 1. 5 respostes a “El Sóller Mariana guanya a Vigo, 63-65”

 2. Ànims!

  Per pere el oct. 12, 2008

 3. RESULTATS FUTBOL BASE:

  Benjami F8
  San Gaieta-5 Sollerense-4 (amistos)
  Benjami F7
  Sollerense-La Salle (dilluns) (amistos)
  Alevi F7
  Sollerense-7 Genova-1
  Aleví
  Sollerense-1 Pla Na Tesa-2
  Infantil F7
  Sollerense-0 Petra-2
  Infantil
  La Victoria-2 Sollerense-3
  Cadets
  Sollerense-1 Rtvo.Mallorca-8
  Juvenils
  Sóller-0 Xilvar-2

  NO SE EL MOTIU DEL TEU ESTAT D’ANIM, PERO SEMPRE QUE UN ES TROBA MAL.LAMENT ES QUAN NECESITA L’ANIM D’UN AMIC… I AQUI TENS A UN.
  MOLTS D’ANIMS I CORATGE!!!!

  Per Xus el oct. 13, 2008

 4. Més d’un es troba amb els ànims a terra, però és en aquests moments en què un ha de saber fer front a la duresa del dia a dia i ha de saber trobar dins seu la fortalesa per seguir endavant. Un no sap mai a què s’haurà d’enfrontar demà ni està preparat per assumir un fort cop com el que ens ha ferit a molts aquest cap de setmana. Ànim a tots i una forta abraçada!!!

  Per Aina el oct. 13, 2008

 5. Enhorabona a les nostres nines de 1ª. Estan tenint un començament de temporada boníssim i crec que hi ha molt bon rollo dins el grup. Esperem que en el mes de novembre les poguem veure jugant a Sóller. Ah! per cert, com està el tema de les retransmisions per la TV? Si algú ho sap li agraïria.
  Joan Antoni, tampoc se el per què del teu estat d’ànim (perdona la meva ignorància), però esper que trobis en les petites coses quotidianes l’alegria suficient per a seguir tirant endavant com sempre has fet. Ànim!

  Per Toni el oct. 14, 2008

 6. Referente al juvenil del Soller,es vergonzoso lo que esta pasando a este equipo con el vestuario.
  Resulta que los chicos estan jugando con unas camisetas naranjas,nada que ver con los colores del SOLLER,unos pantalones que no se sabe de donde los han sacado y unas medias,las cuales, cuando se hace un cambio el jugador que sale se las tiene que quitar para darselas al que tiene que salir,esto en cada partido.
  Me entere de que este sabado el FUTBOL BASE tuvo que dejar camisetas y darles a los chicos medias nuevas para poder jugar el partido ya que el equipo contrario su vestuario era NARANJA y el juvenil no tenia otro vestuario ya que solo tiene uno.
  Señores directivos del SOLLER preocupense un poco de su JUVENIL y menos mal al FUTBOL BASE porque si no vaya imagen que dan cada partido.
  Tambien veo que el entrenador no puede sentarse en el banquillo,pues tambien me he enterado de que mientras el CF SOLLER no pague una deuda que debe a la FEDERACIÓN no se puede hacer ficha al entrenador,patetico.
  JUAN ANTONI, te repito, es vergonzoso esta imagen.

  Per BATISTA el oct. 14, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.