setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Divendres que ve, dia 24 a les 18:30, presentació del futbol base. El Mariana va presentar diumenge tots els sus equips

20 octubre 2008 – 18:17

Aquest diumenge es presentaren tots els equips del Mariana, un total de deu equips base i cinc equips sèniors com també l´ Escoleta de bàsquet. Més de 300 persones assistiren a l´acte, en el qual destacà la presència de les autoritats locals i de la Consellera Insular d’Esports Dolça Mulet.  L´afecció al bàsquet va creixent dia a dia. S’ha de destacar a tots els participants i tècnics, com també  la tasca de totes aquelles persones que hi dediquen el seu temps per dur endavant aquest projecte.

Divendres que ve el futbol base farà la presentació de tots els seus equips a les 18:30 hores en el Camp den Maiol, s´espera una nombrosa concurrència d´afeccionats. És de suposar que en el transcurs d´aquesta setmana en Xus Brugos, coordinador del futbol base, ens desvetllarà quina serà la sorpresa.  He de lloar la magnífica feina que s´està desenvolupant aquests darrers anys i pareix que aquest any hi tenen més interès en tot, cuidant fins el més mínim detall.

  1. Una resposta a “Divendres que ve, dia 24 a les 18:30, presentació del futbol base. El Mariana va presentar diumenge tots els sus equips”

  2. ho sento pero no ha pogut esser, teniem aparaulat a n’en Pep Lluis Martí perque vengues a la presentació però per problemes personals no pot venir.

    Per Xus el oct. 22, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.