setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Sóller-J.Mariana en joc. Què t´hi jugues?

30 setembre 2008 – 0:07

La lliga ja és aquí, dissabte comença i amb ella la quantitat d’al·licients que tindrà i que podrem viure de ben aprop. El Sóller Mariana visita el totpoderós Ros Casares, un equip que maneja un pressupost altíssim. Per tant, el seu planter és d´una qualitat immillorable.

Dissabte el resultat de les solleriques és el de menys, l´únic és la imatge que pot donar l´equip. I ja que parlo del Sóller Mariana posaré en pràctica uns jocs, el de pitonís, on l´internauta podrà prendre part mitjançant un comentari, a més intentarà encertar el resultat de la jornada vinent. Per tant, aquesta setmana la pregunta és: Quin serà el resultat del Ros Casares-Sóller Mariana?

I pel que fa  a l´altre joc, aquest serà premiat i ja us diré més endavant quin serà el premi. El joc consisteix en encertar el lloc on quedarà ubicat el final de lliga el Sóller Mariana,  pensau que hi ha 14 plaçes. En cas d´empat es farà un sorteig dels guanyadors. Només es pot enviar un resultat per cada correu amb el corresponent nom. Es podrà jugar fins a final d´any.

 1. 6 respostes a “Sóller-J.Mariana en joc. Què t´hi jugues?”

 2. Seré el primer que me tiri a la piscina i pronosticaré, com ja te vaig dir a tu peronalment, que acabariem els vuitens a la clasificació.
  El tema del partit del dissabte, que ens enfronta al Ros Casares, es clar que no guanyarem. Tal vegada perdre de menys de vint seria un resultat molt meritori devant d’un equip que està per damunt de tots els altres en aquesta competició. Per tant diré que perdrem de quinze punts.
  Ja he cumplit. Un amic

  Per Jaume el set. 30, 2008

 3. Vagi per endavant la meva felicitació per haver propiciat aquest blog, que ens permet als malalts d’esport opinar amb espontaneïtat.
  Veig que l’amic Jaume ja ha encetat les messions. El seu pronòstic no m’ha sorprès; sovint, amb el cafè diari, ens ho miram des d’el pont (sona bé!) i ja n’havíem parlat. Jo som però un poc més optimista: quedarem setens a la classificació final.
  Ara, pel que fa al partit de dissabte, millor que no ens obsessionen amb el marcador. Donarem una bona imatge, segur. Però el Ros Casares, per pressupost, està a un altre nivell que la resta d’equips. Un pronòstic? Me va bé el d’en Jaume. Ara, si m’he de banyar dic que perdrem de menys d’onze -que vendria a ser com guanyar de quinze a un altre. Per què? No ho sé, però per somniar no fan pagar res, encara, i tenc confiança amb aquest equip. Salut!

  Per Tomeu el oct. 1, 2008

 4. El resultat, vist el que verem a Manacor, dependrà de quan el Ros trobarà que ja basta de pitjar l’accelerador, sense menysprear sa bona feine de les nostres jugadores. Però crec que serà dificil i molt dur. Ojala donassim sa sorpresa però no ho crec, un bon resultat seria perdre de menys de 15.
  Pel que respecta a la classificació final i ja que no disposam d molta solvencia economica no ens conve quedar dels primers. Crec que serem sisès i amb molta sort quints.

  Per Xiscu el oct. 1, 2008

 5. Sou massa pessimistes. I si dissabte guanyam? Què hi quedarien de fotuts a València. I a Sóller també. Però ja que el marcador comença de zero per tots dos equips, valdria més esperar a veure què passa. I si el Ros no té el seu dia i el Mariana si? De totes maneres no és aquest el partit que ha de guanyar i si que ho ha de fer contra equips més assequibles. Ja fa uns anys que les valencianes no tenen rival i seria massa que el Mariana, acabat d’arribar, donas la sorpresa.
  Ara en sèrio, personalment crec que perdrem de vint, com a poc. El Ros és molt de Ros.
  Pel que fa la classificació a final de temporada, fer avui un pronòstic és molt arriscat. I pensant amb el concurs que es proposa en aquest blog, qui votarà passada mitja lliga ja tendrà les coses més clares i s’hi podrà acostar una mica més. Els qui hem votat abans de l’inici de lliga hem anat molt cecs. Però bé. Jo dic que quedarem per davant de Canàries, Extrugasa, Celta, Saragossa, Olesa, PDV i Irun. És adir, el Mariana serà setè al final de la seva primera temporada a lliga femenina. Au ido!

  Per Aina el oct. 1, 2008

 6. Jo que sóc un amant del bàsquet, però no n’entenc gaire, us voldria dir a tots que anau una mica errats, s’ha de tenir il·lusió, farem dels cinc primers, per tant, la meva opinió és que farem cinquè, segur que hi ha d’haver qualque boig com jo. Ah! a dins el Ros sinó hi guanyam no hi mancarà gaire, ja en parlarem…

  Per Joan el oct. 1, 2008

 7. —> “Ah! a dins el Ros sinó hi guanyam no hi mancarà gaire, ja en parlarem…”

  Tot i que vàrem donar la cara… quedàrem lluny d’aquest “no hi mancarà gaire”… no trobau? Resultat final 99-62!

  Per petrus el oct. 7, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.