setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Sobre les tarifes del tennis i padel

1 setembre 2008 – 18:49

Sempre va bé tocar els temes d´actualitat, i seguint la sugerència del company que es signa Sant Ramon de Penyafort, evidentment les noves tarifes del tennis  han sofert una  petita pujada, les de Padel es mantenen igual, a partir d´ara el llum anirà a compte de l´Ajuntament, i si que es veritat que la piscina ha davallat el preu. Estic content de rebre els vostres comentaris sobre els temes que considereu, ja siguin per aclarir com aquest,  de sugerència o bé que no estau d´acord en mi sobre qualsevol tema. Company de Sant Ramon de Penyafort jo n´estic  d´acord amb les noves tarifes, hi ha hagut una informació del tot equivocada, però si que és veritat que en lloc de pujar haurien de davallar el preus i segur que els hi sortirà més a comte. Amic Jaume, gràcies pel teu  suport, tú ets  solidari en tot el que es esport o parlar-ne d´ell. Vicens, estic satisfet del teu missatge i de la manera en que ho has fet, tú saps molt bé que sempre intent ser  objectiu en tot el que dic.

 1. 2 respostes a “Sobre les tarifes del tennis i padel”

 2. Si, pareix que va ser un error al donar la notícia. Així en aquest cas no hi ha augment.

  Però i tu com ho veus que per jugar a futbol el camp surt de franc i per a jugar a tennis o pàdel s’hagi de pagar a una instal·lació de propietat municipal?
  no es paga un preu simbòlic o d’ajuda, es paga el mateix que a qualsevol pista privada de Mallorca.

  Sant Ramon de Penyafort.

  Per Sant Ramon de Penyafort el set. 2, 2008

 3. Hi ha una realitat dins el comerç que es diu “competència” i si els preus son massa cars a Sóller, la gent cercarà alternatives més barates i amb més facilitats, com per exemple, la nova “llei” de no llogar una hora i mitja el padel els capvespres.
  AH! una altre cosa, Joan Antoni. Ara no pagarem llum, estas segur? A més em consta que fins ara el llum de les pistes ho ha pagat l’Ajuntament i no ho podien cobrar als usuaris i ho han fet fins ara. Qui respon d’aquesta irregularitat?
  Per menys, molts passen pel jutjat!

  Per Padel el set. 2, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.