setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

la reacció dels juvenils molt forta

6 setembre 2008 – 16:43

Bé, primer vui contestar a n´aquest espavilat que si vol fer critica del mitja que doni la cara. A mi en pot rebatre qualsavol opinió. Pel que fa a Miquel el que diu té sentit, està clar que hi ha interesos creats. El tercer comentari, esta fet en criteri i es propi d´un esportiste jo també tenc aquesta idea. L´últim és del meu bon amic Vicenç, tot i que  si m´ha de criticar ho farà, ell  dona a la diana amb la seva resposta, a més sense cap problema, a cara destapada.

La reacció dels juvenils no s´ha fet esperar. La majoria de juvenils no volen anar demà a jugar contra el Balears per el trancament del C.F.Sóller amb el futbol base. Quin poc seny, ara els al-lots poden pagar les consequències del trencament, abans de prendre mesures drastiques s´havia d´haber pensat amb els juvenils, a veure que era el que deien ells. Crec que s´ha volgut aprofitar  un moment on tot el mecanisme estava en funcionament sense pensar amb les consequències, i ara que?

  1. 2 respostes a “la reacció dels juvenils molt forta”

  2. Tan sols te diré una cosa Joan, vaig fer una enqüesta entre els juvenils per sabre lo que ells desitjaven pero quan la vaig voler mostrar als directius del C.F.Sóller vàren dir que aixó no servia per res. Quan vulguis te la puc mostrar, a més també te puc mostrar els SMS que enviaba a la presidenta quan havia un de nou (entrenos fora camp, partits amistosos, presentació d’un juvenil de Palma…) ara bé ells diuen que no els informavem de res, aixó son proves i fets.

    Per cert Joan que no he pogut xerrar amb tu, quan he anat a aparcar la bici has tengut que partir, quan vulguis hem parlam.

    Per Xus el set. 7, 2008

  3. I per acabar lo que me fa més pena de tot es que entre aquets juvenils hi ha 6 atl.lots que jo els vaig entrenar desde benjamins fins a infantils i el meu desig era algun dia vorels jugar amb el Sóller, perque el Sóller no vol que duguem els juvenils? no s’ha donen compte que en el futbol base feim feina per ells desde la categoria mes baixa a canvi de res, no veuen que noltros eram els primers interesats perque els juvenils anasin be…I perque quan xerraren en noltros ens vàren dir que la decisió havia estat presa per unanimitat i després el Sr. Jaume Jaume crida al nostre president per dir-li que ell no te res a voure i que està en contra d’aquesta decisió? Masa preguntes que no seran contestades mai. Els perjudicats els atl.lots, molt penós

    Per Xus el set. 7, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.