setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Hem sabut que el Sóller ha romput amb el futbol Base

4 setembre 2008 – 15:56

S´obri un debat sobre el trencament del C.F.Sóller amb el Futbol Base. El C.F.Sóller i el Futbol Base signaren  un acord el mes de juny perquè el Futbol Base gestionàs el Juvenil Sóller, doncs la part administrativa i les despeses anirien a compte del Futbol Base, com també cobrarien les quotes dels jugadors. Pel que fa a la gestió esportiva aniria consensuada amb un 50% per cada una de les parts. Per tant un cop inscrit el Juvenil, quan tot està en marxa, el C.F.Sóller romp l’acord amb el Futbol Base. Segons fonts arribades del Futbol Base cedeixen a la desvinculació en benefici dels juvenils. Així doncs, per què ha romput el C.F.Sóller amb el Futbol Base?

 1. 4 respostes a “Hem sabut que el Sóller ha romput amb el futbol Base”

 2. sa crisi i sa divisio que i ha dins es futbol esta generada en bona part per s’odi que precisement ha creat es seu semanari amb critiques a juguedors, entrenadors, presidens i persones vinculades

  Per Sergi el set. 4, 2008

 3. No vull defensar ses opinions d’aquest setmanari, però Sergi “pixes fora des test”. Que te que veure una cosa amb s’altra?
  No serà que ni una ni s’altra directiva estan al nivell que se mereix es futbol solleric? Fa molts d’anys, per no dir dècades que patim més d’envejes i interessos que no de fer feina pes futbol solleric. Crec Sergi que amb es teu comentari tú ets es primer en demostrar odi i certa dosi de rencor i dones sa culpa a lo que és més fàcil.

  Per Miquel el set. 4, 2008

 4. A tot aixó, qui son els únics perjudicats?…els atl.lots, i alerta amb lo que dic i si no temps al temps..la directiva del C.F.Sóller està preparant fer un futbol base per l’any que ve i com a coordinador… endevinau qui?

  Aixó tan sols passa a Sóller, som patétics, en lloc de lluitar tots per fer un club gran i esser un mirall dins l’illa, ens dividim, cream malestars i perjudicam més que ajudam.

  Lo millor al final sera que cada un a ca seva i a veure el futbol per la tele i el C.F. Sóller…

  Per Joan el set. 4, 2008

 5. aixo es consecuencia de ve perdut ses eleccions legalment y ya sa dit envejes y interessos particulas gent que abans eran contraris a tot aixo de se unio y ara estan a favor perque aquest canvi y des -recurso- nunca mas se supo

  Per vicenç el set. 6, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.