setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Els juvenils han de tenir el seu propi criteri

9 setembre 2008 – 15:52

La denuncia està feta, vosaltres  lectors  podeu comentar el que volgueu, jo segueixo en la meva linia i es la de seguir amb la imparcialitat que me caracteritze. El tema està prou clar i els juvenils han de poder decidir sense  presions  del que volen fer, sense amenaçes  de quedar-se  un any sense jugar,  dificilment us poden retenir, perque si fos així, ja m´encarregaria de denunciar-ho publicament. Veig que no hi ha ningu que defensi la manera com la directiva C.F.Sóller ha conduit aquest esdeveniment.

 1. 4 respostes a “Els juvenils han de tenir el seu propi criteri”

 2. Joan, el tema no es ser imparcial, el tema es dona a la llum lo que pasa, posar-se en contacte amb els atl.lots que son la part perjudicada i exposar el tema, aixó es feina d’un periodista i no deixar-ho correr i ja està, crec que els atl.lots es mereixen que sels tengui en compte. Ja no te dic que te posis de part d’una directiva o de l’altre, simplement que t’informis i informis

  Per XUS el set. 9, 2008

 3. Amic Xus, no te vull llevar la raó sobre el que opines del tema, comprenc que ets part implicada i com a tal, tens dret a fer-ho, però crec que hauries de diferenciar una mica els termes que utilitzes, i aquí vas equivocat. En Joan Antoni no informa en el seu Blog, per fer això estan les planes del Sóller, en Joan “OPINA”, per tant és ben lliure també de fer-ho com i quan vol, i deixar-ho de fer també quan vulgui. Només aquesta petita aclaració amb tots els meus respectes i que no serveixi per desanimarte a l´hora de defensar el que penses.

  Per Andreu Vivas el set. 10, 2008

 4. Tens rao Andreu, tal vegada no m’expresat com tocava, tu saps que jo no tenc cap problema en dialogar perque me consider una persona dialogant i comprensible. No estic d’acord en que sonc part implicada ja que desde que el Sóller va rompre el contracte jo ja tenc un mal de cap menys i més hores per dedicar als meus nins.
  Ara be no consider justa l’actuació del Sóller i així ho expreso, no vull entrar en polemiques ni guerres (hauras llegit la meva carta) però crec que algú ha de defensar a aquets atl.lots i jo no puc perque diran que no sonc imparcial i crec que voltros podeu donar a la llum un problema, que jo consider molt greu, no vos dic si heu de dir blanc o negre, ni a favor d’uns o l’altres, tan sols demano que aquets atl.lots no es deixin de costat i per favor que no es quedin 1 any sense jugar perque seria la seva mort.
  Gracies i Joan si t’he ofes te demano disculpes

  Per Xus el set. 10, 2008

 5. Xus, quan t’he dit que eres part implicada em referia al teu càrreg de coordinador,i per tant, és un problema que afecta directament la teva tasca amb els al.lots (a nivell moral), no per cap altre caire. Per altre costat és molt cert que els al.lots mereixen una defensa a tots els nivells, i em consta, que des de les planes del Sóller, ells no en tindran cap queixa (a nivell informatiu, per suposat). L’opinió de cadascún ja és una altra cosa. De fet, tú tens tota la llibertat en defensar-los i no t’ha d’afectar el fet de que puguin dir que no ets parcial. Els teus fets, i només aquests, et jutjaràn, no el que puguin dir persones que sí són part interessada i la seva opinió estarà més que desvirtuada. Ànim!

  Per Andreu Vivas el set. 10, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.