setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El pavelló, podrà estar enllestit la 2a setmana de novembre?

13 setembre 2008 – 16:00

Aquesta és l’actualitat i nosaltres estam obligats a contemplar-la. Després de visitar les instal·lacions del pavelló en obres i segons les explicacions del regidor d’esports, Pep Lluís Colom, vaig poder veure que, tot i que les obres estan bastant atrassades, el pavelló pot estar  llest per jugar el mes de novembre, tal com  ens va dir el regidor. Ara bé, l’empresa Mondo ha d’intensificar la feina, perquè sinó és així, ho veig molt negre. La pregunta és: estirà llest el pavelló de Son Angelats per jugar el Sóller-Mariana  per novembre, tal com ens va dir el regidor, o no?

  1. 3 respostes a “El pavelló, podrà estar enllestit la 2a setmana de novembre?”

  2. Sembla q el pavello va per bon cami esper que es compleixin les paraules del regidor i q per novembre es puguin veure partits en el nou pavello. Enhorabona Joan Antoni per aquest blog, ja q et permet comentar l´actualitat de l´esport solleric, i poder intercanviar opinions, esper q de cada vegada siem mes els quim entrem a fer les nostres opinions, una abraçada!

    Per seguidor el set. 15, 2008

  3. Con respecto al tema del pabellón, no se pq pero dudo mucho que el póliesportivo este para el mes de Noviembre, todo y que me gustaria equivocarme pero, creo que a estos del ayuntamiento no les veo ni con mucho impetu, ni con el talante suficiente como para llevarlo a buen puerto.

    Per Toni el set. 16, 2008

  4. Estic d’acort amb en Toni, a mi me varen dir que el mes d’octubre d’any passat podriem començar a jugar a basquet i a finals de l’any ja podriem nedar, i mireu, pas cada dia amb el cotxe i aquest pas SI, serà el novembre però de l’any que ve. Menys mal que el varen posar en funcionament el del PP pq si fos per aquest pacte que hi ha ara encara no estaria ni començat, (si no mirau el poligon)

    Per carol el set. 22, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.