setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dintre la varietat hi ha el bon gust

17 setembre 2008 – 0:03

Referent als comentaris rebuts he de dir que: per un costat el que s’anomena seguidor, és optimista i  veu possibilitats de que el pavelló estigui a punt per jugar el mes de novembre. Per altra banda, el que es diu Toni, no ho veu clar, fa una crítica en contra dels responsables municipals. Molt bé pels dos, han donat una opinió, respectable o no,  ja veurem, cada qual pot dir la seva.

Jo per la meva part torn insistir que de moment ho veig força complicat i el que veig és que si el Sóller Mariana va a jugar a Palma, els resultats poden ser determinats, i no només els resultats de tanteig, però no vui fer un gra massa, tindré temps per comentar-ho.

He de tornar a xerrar del Futbol Base, no patiu, tot va bé,  el juvenil va empatar a casa, però segons la informació que tenc de primera mà, va jugar bé. Divendrés que ve a les 20,30 hores Assamblea General del Futbol Base a la Sala Magna de l’Ajuntament, doncs pot ser interessant.

 1. 3 respostes a “Dintre la varietat hi ha el bon gust”

 2. Hola Mister, ja te vaig dir que te faria una visita. Enhorabona i “al grano”. Consti, que no conec es motius des retràs en ses obres però tal com està ara crec que no estirà llest pes Novembre. Però es vera que si sa constructora se posa ses piles pot estar per enguany. Ara bé, si no se posen ses piles en sentirem parlar….temps al temps. Salut….

  Per Albert el set. 18, 2008

 3. Joan, per si interesa te donaré els resultats dl futbol base així com vagin sortint:

  Benjamins F8 Sollerense- 2 La Unión- 8
  Alevins F7 Sporting Palma-2 Sollerense- 2
  Alevins F11 Sollerense -3 Infantil Espanya- 5
  Infantil F7 (lliga) Beat Ramon LLull-2 Sollerense-3

  Per Xus el set. 20, 2008

 4. i per acabar:

  Benjamins F7 Santa Catalina at-3 Sollerense -1
  Cadets Sollerense- 4 Santa Catalina- 1

  Demà els juvenils… A veure si guanyen

  Per Xus el set. 20, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.