setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

De tot un poc

3 setembre 2008 – 10:31

Quantes coses es fan malament dins el món de l’esport amic de Sant Ramon. No oblidis que el futbol és un esport majoritari i sempre ha tingut més privilegis que els demés esports. Jo això avui no ho defens, eh!

Ara no pagarem la llum. Va pel del paddle. Abans hi va haver temporades que tampoc el pagàvem. Ull, que no som defensor de ningú. Hi havia un acord entre l’ajuntament i el concessionari de les pistes que, si superava una quantitat ho pagava l’empresa. Tot és molt discutible, ja ho sé, però jo et cont el que sé. Al pa, pa i al vi, vi. Tot i això, pens que haurien de devallar les tarifes del paddle i el tennis.

Parlem de bàsquet. Les estrelles del Sóller-Mariana entrenen matí i capvespre, d’aquí a un mes comença la lliga i han de tenir el to físic i tècnic adequat. Quina pena, el que no estarà llest és el pavelló i pel que es veu no avança gens ni mica. Si segueixen així ni enguany i ja veurem l’any que ve si estarà llest.

Tuni, a l’Arcàngel el millor. Dues passades seves serviren per finiquitar dos gols. El seu equip, l’Hèrcules, encapçala la taula de Segona Divisió.

I per acabar, el nostre estimat Sóller va assolir la victòria després de la represa. Tot i que el partit a la primera part, segons els mitjans, fou fosc i insípid, a la segona part reacció fantàstica dels homes de Cercós, que donaren la volta al matx i deixaren un marcador prou clar, amb un gol cinc estrelles de Nico Jaume, que havia sortit a la segona part.

  1. Una resposta a “De tot un poc”

  2. Bé veig que comences bé quan dius “quantes coses es fan malament…” Pels sollerics practicants a instal·lacions municipals el que es paga hauria de ser equitatiu. Tots tractats amb un mateix criteri. Sense privilegis (o tots privilegiats)

    Sant Ramon de Penyafort

    Per Sant Ramon de Penyafort el set. 3, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.