setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

A mi dificilment m´agafarà el llop

9 setembre 2008 – 23:26

 Agraït Xus pels teus consells. A mi dificilment m´agafarà el llop. Duc uns anys d´experiència i sempre intent estar ben informat per poder informar. Tu segueixes el meu bloc? Tenc proves com dissabte passat jo ja havia fet la gestio que tu avui em dius,Però tot en el seu moment”no hem de pasar l´arada davant el bou”. Jo crec que cadescun ha d´estar al lloc que li correspon, o no? El problema del juvenil jo crec que està a l´aire i dificilment té solució. En són els perjudicats els al-lots, perque una directiva va aprofitar el moment, quan tot estava a punt i va pasar sota   de l´altra que havia fet la feina. Docs ara a la directiva del Sóller “el tir li pot sortir per la culata”

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.